Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most őszintén, egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén, egy olyan férfinak, aki 30 éves koráig nem igazán ismerkedett a nőkkel, van értelme elkezdenie?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 20:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Normális esetben 15 évvel korábban kezdik a férfiak, ugyanakkor én is csak 20 éves korom után kezdtem jobban érdeklődni a nők iránt, amit követően több mint 5 évembe telt mire sikerült annyit fejlődnöm, hogy párkapcsolatban éljek. Elkezdeni mindig van értelme, hiszen annál hamarabb lehet barátnőd, ugyanakkor a fejlődés, pártalálás egy folyamat, ha eddig semmit se tettél érte évekre lesz szükség, hogy sikerüljön. Fontos kérdés, hogy eddig miért nem tetted, mit vársz el egy kapcsolattól, miért akarsz hirtelen párt?
2021. máj. 14. 10:28
 32/32 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Szerintem még szimpatikus is, hogy nem az ezerszer begyakorolt sztenderd görcsös csajozós dumákat puffogtatja.
2021. máj. 14. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!