Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jobb lett volna,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jobb lett volna, ha nem csak becsukom az ajtót, hanem kezdeményezek is? N

Figyelt kérdés
A pasi aki kihozta a Tesco rendelést nagyon jó pasi volt, 190 feletti magas, lehet volt 2 méter is, és erős csontú, izmos, masszív megjelenésű, de nem kigyúrt. Tökéletes. Maszkban volt ugyan, de hajra, szemkörnyékre helyes. Szerintem egy kicsit tetszettem neki, úgy éreztem, kellemesen meglepődött hogy csinos fiatal lány nyitott ajtót. De nem kezdeményezett semmit, meg én se. Egyikünk se adott jelzést, csak mégis úgy benne volt a levegőben, hogy nem tartjuk rossznak a másikat külsőre. Az egész kb. 3 perc volt, végeztünk, mondtam jó munkát, és betettem az ajtót, még mielőtt a lifthez ment volna.
2021. jan. 14. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Vigasztaljon, hogy maszkban csak egy fantazia, hogy tetszett. Egy arc fontos, a kepzeleted kiegeszitette valamilyenre, de nem maradtal le. Ha meg egyszer jon, flortolj vele. De futart nem hivnek meg, mert be vannak tablazva.
2021. jan. 14. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
Úgy láttam vannak itt cédák bőven
2021. jan. 14. 20:10
 13/14 anonim ***** válasza:

#9,

úgy látom nem ismered a "betettem az ajtót" kifejezést. Ebből az következik, hogy nem olvastál klasszikusokat (írókat, költőket), sőt azt a szólás-mondást sem ismered (pedig el van terjedve), hogy "ez aztán nálam betette az ajtót" ill. ennek különféle változatai is vannak.

2021. jan. 14. 20:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor rendelj még egy párszor a Tescoból :D
2021. jan. 15. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!