Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszat mondtam ezzel?
Sziasztok!
26/F vagyok, van egy húgom, aki 22 éves. Ahogy én látom, van egy olyan szokása, hogy minden férfit, akihez köze van (úgy köze, hogy randizik vele), apró-cseprő dolgok miatt ejt, vagy ilyenek miatt esélyt sem ad neki. Aztán meg egyfolytában síránkozik szegénykém, hogy egy jó pasit sem ismer meg soha, és csak a selejt jut neki. Hétvégén együtt volt a család, és elsírta nekünk megint a szokásos bánatát. Megint a szokásos duma, és hogy ő emiatt a barátnőivel ellentétben örökké egyedül fog maradni. Erre én azt mondtam, hogy most az összes nőt jellemezte, akivel valaha is dolgom volt. Anyám meg erre azt mondta, hogy tiszteljem jobban a nőket...
Már nem lakom a családdal, meg nem vettem magamra, csak érdekel, hogy külső szemlélőként mások szerint is volt-e bármi rossz abban, amit mondtam.
Hát fáj az igazság persze, plusz szivtelen dög vagy amiért nem asszisztálsz a hisztihez. 🤷🏻♂️
Amikor a hisztit logikával lebontod és megoldást adsz rá, az instant sértődés.
Ja van benne valami.
Nem teper ertem mar annyira, nem is izgalmas, majd lesz masik, aki tesz ertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!