Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babapofi vagy karakteres csontos állkapocs? Melyik a nyerő a csajoknál?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 13:24
11/18 anonim válasza:
Sugározzon róla hogy FÉRFI! Már a megjelenése is legyen olyan mint egy bástya, erős, intelligens, határozott. Egy babaarc ezt nem adja vissza, így nálam kizárólag csak a jóképű, amolyan amerikai pilóta alkatok jönnek be!
12/18 anonim válasza:
A ketto pont nem zarja ki egymast. Magyarban pont ritka ez az allkapocs, de orosz, lengyel, angol, dan, sved fiuknak nagyon eros ketoldalt, mikozben olyan kis babaarcuk van. Es en a kettot igy egyutt imadom.
13/18 anonim válasza:
Karakteres vastag állkapocs. Kerek fejú meztelencsiga férfiak kevésbé kelendők.
14/18 anonim válasza:
Az eszaki arja pasik pont karakteres szogletes allu babapofi nagyon szep ferfiak. Nem zarja ki a ketto egymast. Nekem ok jonnek be.
15/18 anonim válasza:
Nekem mindig kölyökképem volt és nem is volt soha senkim. 26 évesen még elkérték a személyit ha italt akartam venni. Most 30 felett sem nézek ki öregnek annyira, de nyilván egy 22 éves csaj már "túl öreg" felkiáltással hozzám sem szólna. A 30 felettinek meg még mindig nem vagyok elég "markáns". Ez van, ez jutott.
16/18 anonim válasza:
Hát ismerősök akiknek csinos csajaik vannak, ilyen erős csontos fejük van, szögletes áll, nagy pofacsont. Nagyon nem kölyökképű egyik sem. De van rakás jellegtelen (se nem kölyökképű, se nem latin sármőr) arcú ismerősnek is csinos nője. Ki tudja ezt, hogy is van ez.
17/18 anonim válasza:
A lényeg hogy full maszkulin legyen. Ott van Szoboszlai Dominik. 18 éves, és köröket ver a 30-as pasikra, annyira olyan karaktere van(bár én inkább nézném 26-28 évesnek). A DNS-lottó kinek mit dobott. Egy maszkulin pasinak a büdös életben sem lesz gondja a nőkkel, ő azt fogja érezni, ez a világ legtermészetesebb dolga. Más meg szakállat növeszt, vagyonokat költ magátra, a fél életét a konditerembe tölti csak azért, hogy legyen egy ici-pici esélye.
18/18 anonim válasza:
érezni, ez a világ legtermészetesebb dolga. Más meg szakállat növeszt, vagyonokat költ magátra, a fél életét a konditerembe tölti csak azért, hogy legyen egy ici-pici esélye.
Ő legalabb tesz erte. Tobbre tartom oket, mert dolgoznak magukon, mint az, aki csak kapott valamit a szulőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!