Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Egy kopaszodó férfinek mi a legjobb döntés?
Meghagyni olyan Jason Statham-esen? [link]
Letúrni az egészet, mint Vin Diesel: [link]
Vagy hajbeültetés, esetleg nanotechnológiás megoldás beültetés nélkül, mint a Hairoic?
Attól függ hol van kopaszodás és mennyire.
Nekik itt a képen a nullásgép a legjobb megoldás. Ha ugyanígy fejtetőn, hátul kopaszodsz és nagyon látszik, akkor nullásgép.
De párom is kopaszodik, de neki kifejezetten jól áll (ahogy az őszülés is).
Ne hallgass oylanokra kiknek fingjuk nincs a témáról.
A "0-ás géppel" a legrosszabb.
Két opció van, megpróbálsz kihozni egy olyan frizurát, nyilván a kopaszodás mértékétől függően, ami még normálisan áll vagy leborotválod teljesen kopaszra.
Ha csak hajnyíróval letolod idiótán fog kinézni, mivel ez nem viszi le teljesen kopaszra,, kb fél mm-es "borosta" marad, ami nagyon szarul néz ki, ráadásul ha sötétebb alapból a hajad ez még szarabbul áll. Olyan mintha valami béna úszósapka lenne a fejeden. Ez tapasztalat.
A hajbeültetés meg milliós tétel és semmi garancia nincs a sikerre. Főleg ha nagyon elment már a hajad.
"A "0-ás géppel" a legrosszabb."
Bocsánat, én írtam így. Nem használok ilyeneket, így nem tudom, hogy mi a hatékonyabb. Nullásgép alatt a teljesen kopaszt gondoltam. :))
Én férfi vagyok. Egyszerűen nevetséges a természet...
Sok férfi egyébként a genetikaik okok miatt még azért is kopaszodik mert a herékben egy tesztoszteron nevő férfi hormon termelődik. Ez átlalkul DHT-nevezetű hormonná ami a fejtetőn lévő hajhagymákat összeszűkíti és egyre gyakrabban esik majd ki a hajszál (ergo kopaszodik). A másik hogy a test többi részén pl legyen hát azon meg erősödnek a szőrszálak.
Nem véletlen szoktak pl a testépítők erősen szőrösödni meg sokuk kopasz. Az idősebb férfiaknál meg nem tudom biztosra de vagy 75-80%-l mind van kopaszodás jele.
A számomra érthetelen dolog hogy miért csinál ilyesmit a természet. Vajon mi foghat meg egy nőt egy ilyen férfiban? Sosem értettem.
30f
Növezd meg hosszabbra és rafésülöd oda azt a pár szálat,ahol nincs haj.
Apósom így csinálta .
Menő volt az öreg Tarzan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!