Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi öltözködhet kínaiból is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi öltözködhet kínaiból is ezek szerint?

Figyelt kérdés

Itt a legtöbb kérdésnél ilyeneket írnak a nők:

- Nem érdekel az órája, nem ismerem a márkákat.

- Öltöny, az olyan öregemberes, meg irodai munkaruha.

- Bőrkabát???? Te állatkínzó, gyilkos!!!!

- Márkás EDC tárgyak...nem számít, hogy milyen a kése, gyújtója és nekem 400 forintos, DM-ből való napszemüvegem van és jó az is.

2021. jan. 9. 21:57
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Textiliparhoz sok közötök nincsen. A Louis Vouitton pl. Romániában és Magyarországon is bérvarrat. Kínában is vannak a nagyon alja üzemek és vannak olyan egységek, ahol rendesen betanított emberek dolgoznak. Van különbség egy jó minőségű drágább és egy olcsó kínai cucc között. A lényeg, hogy baromira nem a márkára kell menni, mert az félrevisz. Az anyagot, a varrás minőségét, a szimmetriát kell figyelni. Olcsó húsnak sajnos híg a leve.
2021. jan. 11. 07:41
 32/41 anonim ***** válasza:

Egyrészt nő vagyok, másrészt a szakmám, harmadrészt ha visszaolvasol, nagyon is elment a beszélgetés ebbe az irányba. Baromira nem igaz, hogy minden luxusmárka csak Kínában dolgoztat és az sem igaz, hogy ami kínai, az csak vacak lehet. Amit az említett urak a kínai boltban vesznek az jó eséllyel az. Ugyanez a Zara, a HM, a Stradivarius, a PullandBear, az Orsay stb. Azok plázában lévő kínai boltok.

Aki igényesen akar öltözni, az költ rá. Lehet itt mindenféle önmegnyugtató meg felmentő butaságokat irogatni, de az igazság az, hogy a legtöbben nem keresnek annyit, hogy megvegyék a minőségi termékeket. Ennyi.

2021. jan. 11. 08:31
 33/41 anonim ***** válasza:
Én szívesen írnám azt, hogy öltözz kínaiból, de szerintem a kínais ruhák gagyik. Minőségre rosszak. Inkább egy no name, de jó minőségű ruhát válassz. Nekem a férfiba beletartozik az igényesség. Én is adok magamra, a saját keresetemből mindig megugrom a kitűzött színvonalat, ugyanezt elvárom viszont is.
2021. jan. 11. 08:38
 34/41 anonim ***** válasza:
87%

"Aki igényesen akar öltözni, az költ rá. Lehet itt mindenféle önmegnyugtató meg felmentő butaságokat irogatni, de az igazság az, hogy a legtöbben nem keresnek annyit, hogy megvegyék a minőségi termékeket. Ennyi."

Az igazság az, hogy csajozási potenciál szempontjából nyugodtan lehet a teszkóból is öltözködni ízlésesen, férfiasan, az aktuális trendnek megfelelően - ha divatosnak és férfiasnak tűnsz, akkor lesz punetti, ha nem, akkor meg nem lesz, és tökmindegy, hogy Lui Puttony meg Oakley van ráírva a cuccaidra, vagy valami olcsó tömegmárka.

És lehet g-cidrága holmikat is hordani, ha az nem divatos, és nem férfiasan nézel ki benne, akkor nem lesz punetti.

Csak képzeld el, hogy ez a csávó elmegy bulizni valahova:

[link]

Elég gyorsan horogra akad egy lyuk, akkor is, ha összesen 30 ezerből a teszkóban vette a szettet.

Meg képzeld el ezt:

[link]

Hiába lehet, hogy félmilliót ér a sok designer Gucci cucc rajta, előbb fogja s-ggbereszelni egy másik csávó, minthogy nőt szedjen fel.

2021. jan. 11. 08:50
 35/41 anonim ***** válasza:
Én inkább választanék egy Oakley-t hordó pasit, mint egy kínaisat, mert míg az előbbi inkább költ többet és hosszabb távra tervez, addig a második vagy fillérbaxó vagy addig terjed a belátása mint az aranyhalnak. Hosszútávon az olcsó a drága! De biztos sokféle nő van, én maradnék ezen a vonalon.
2021. jan. 11. 08:55
 36/41 anonim ***** válasza:
35, szélsőségekkel próbálsz érvelni. Nem kell Guccit aggatnia magára egyetlen pasinak sem, ha nem tetszik neki. The North Face, Columbia, Camel Active, Geox mond valamit? Egy Adidas póló még egy év után is normálisan néz ki (tudom, mert a férjem szinte csak azt hord és kétnaponta vasalok), míg egy gagyi 3 mosás után kinyúlik, igénytelen lesz.
2021. jan. 11. 08:57
 37/41 anonim ***** válasza:
Oké, megállapíthatjuk, hogy van akinek számít, hogy mit hord a másik, és ezek szerint nem jön össze olyan személlyel, aki nem drága ruhát hord. Valószínűleg kisebb lesz a merítés, hogyha nem annyira drága ruhát hordasz. De nekem csak 1-1 ismerősöm tudja megállapítani, akik mind sales területen dolgoznak, illetve egy ismerősöm, aki érettségivel szedett össze egy háromlakásos Budai házat örökölt mérnökinformatikust és ezért mindig nagyon a toppon van. A többi ismerősöm talán a márkajelből valamit tud következtetni, náluk biztos nem számítana.
2021. jan. 11. 09:03
 38/41 anonim ***** válasza:
Szerintem hordjatok csak nyugodtak kínaisat XDXDXDXD Kanyarban leelőznek titeket azok, akik adnak magukra, köszi!
2021. jan. 11. 09:08
 39/41 anonim ***** válasza:
#39 én nőként szóltam hozzá, felőlem öltözködhetsz így. A tesóm barátja is ilyen, elég sokat költenek mindenféle státuszszimbólumra, amiből tudom, hogy velem csak folyamatos konfliktusban lennének. Aki amúgy nem akar drága ruhákat venni, annak nem érdemes azokban ismerkednie sem, mert utána összejön a kiszemelttel és mindig frusztrálni fogja.
2021. jan. 11. 09:13
 40/41 anonim ***** válasza:

Szóval akkor lesz valaki igényes, ha a drága kínait veszi meg, amin valamilyen márkajelzés van. Értem...

Egyébként én sima egyszínű, márkajelzés nélküli, felirat nélküli pólókat , hosszú ujjú pólókat szoktam hordani, sima egyszínű, egyszerű farmerrel.

Szerintem ez a legjobb módszer, így senki nem mondja meg, hogy honnét van, vagy mennyibe kerül.

2021. jan. 11. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!