Öltözködhetek divatosan ha rocker vagyok?
:D :D Megsúgom a nagy titkot: úgy öltözöl ahogy csak akarsz!
Én is szeretem a rock zenét, de 35 éves nő vagyok, így nem fogok és nem is akarok úgy kinézni mint aki most jött a temetőből. A bakancsot azért megtartottam, emlékül. Nem a divat szerint öltözöm, hanem stílus szerint. A visszafogottan elegáns vonalat képviselem, ha rám néznél nem gondolnád, hogy a kocsiban Linkin Park szól :)
Öltönyben és ingben járok, svéd, dallamos death metált hallgatok.
Nekem nem a külső csak külső. A belső egy nagyobb szinten lévő értéket képvisel.
Úgy öltözködsz ahogy akarsz. Nem kell ezt túl bonyolítani. Én is metált hallgatok föleg de én sem hordok 0-24 ben bandás polókat. Leginkább amiatt mert nem nagyon lehet kapni sehol sem az általam kedvelt és hallgatott zenekarok polóit. Helyette egyszerü fekete v nyakú polókat és hosszú újjú felsöket hordok. Mondjuk szinte csak fekete cuccaim vannak de ez akkor is így lenne ha teljesen más zenét hallgatnék.
A hajadat sem kell megnöveszteni. Pl nekem is rövid a hajam (mondjuk én lány vagyok)
Tehát egyáltalán nem kell metálosan, rockeresen öltözködnöd. Nem a ruhától lesz rocker valaki.
Miért ne öltözködhetnél? Mindenki azt hord, amit szeretne.
Na jó, igen, az ciki, amikor valakinek fogalma sincs arról a zenekarról, akiknek a logója a pólóján díszeleg, scak azért hordja, mert látta a H&M polcán a pólót, és ezért ez biztos divatos.
De fordított eetben semmi baj ezzel, miért kéne olyan ruhát hordanod, ami nem komfortos, kényelmes, örömteli viselet számodra, csak azért, mert képviseli a zenei ízlésedet? Légy önmagad, mind belső, mind külső tekintetében, ne hazudtold meg azt, amit szeretsz, ami neked kellemes és jó. ha belül egy rocker vagy,lágy az, hallgasd azt a zenét, viszont ruhában egy divatos ember, akkor öltözz divatosan, és hallgass rockot! :) Légy önmagad!
„Szerintem kimondottan nevetségesek azok a hosszú hajú, bakancsos rockpatkányok!”
Eddig még mindenkinek joga volt úgy öltözni ahogy neki tetszik... Kettősmérce van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!