Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért erőltetik még mindig (folyton felhozzák) a szülők, nagyszülő, rokonok, munkatársak, hogy egy 36 éves férfi keressen párt magának, mert nem jó egyedül lenni és borzasztó lesz majd idősebben egyedül lenni?
Aztán lehet fokozni, lehet elkezdeni mondogatni, hogy milyen szép arra a környezet, a lány hogy szereti a családját, hogy talán inkább te költözöl oda 😆
#8 vagyok, nagyon belejöttem
Nekem se jobb 30 éves Nő vagyok
Se gyerek se pasi.
De én igy vagyok boldog. Jól érzem magam...
Anyám kb ugyan ezt tolja amit neked a szüleid
De már elengedem a dolgot 🤣🤣
En is mondtam már h lesbi leszek azóta csend van🤦♀️🥴😎
1-essel értek egyet.
kb ez a gondjuk igen. Elsődlegesen nem is az, hogy lesz e párod, hanem, hogy egyedül maradsz, hogy egyedül fogsz élni. És szerintük nem jó egyedül.
Ezt én is megkapom mindig de nem érdekel.
Nehezen érti meg anyám is, hogy én jól érzem magam egyedül és sokszor nincs szükségem senkire.
Figyi papa! Ha nem érzel rá úgy késztetést, akkor senkinek nincsen beleszólása. A TE életed, TE tudod, mit miért teszel. Semmi baj nincsen ezzel. Az illetékesek - bár jót akarnak - nem látnak rá az életedre. Azzal segítenének, ha nem feszegetnék a témát.
Ha a későbbiekben ESETLEG akarsz valakit, az majd a TE döntésed lesz. Ha nem, az is. És el kell fogadniuk.
Nekem is ugyanilyenek a szüleim és munkatársak is ugyanúgy kérdezgetik, pedig 10 évvel fiatalabb vagyok nálad.
Anyámék szerint majd úgyis "megtalál" valaki, és nem "én fogom eldöntetni, hogy megházasdojak e" (???). Nem tudom, hogy mire gondolnak ezzel, pedig szerintem nekik is elég egyértelműnek kellene, hogy legyen az, hogy soha nem fogok senkit találni.
Nem tudom hol keressem, hogyan, mikor, hogy mit csináljak ez ügyben.
A baráti, haveri körben nagyon kevés a csaj, aki van ő is vagy foglalt, vagy esélytelen összejönni vele (nem is akarnék), az ismerősi körben is kevés csaj van, és szintén ugyanezek a problémák.
Neten nem tudok ismerkedni, levegőnek néznek. Voltam fenn Tinderen, Badoon, de ha nem jelöl vissza senki akkor nyilván halott ügy az egész...
Nem tartom magam rondának, nem vagyok alcsony, se kövér, tanult, intelligens embernek gondolom magam. Dolgozom, gyűjtögetek, vannak céljaim, de lassan ezek inkább tényleg csak saját magamra, a saját szórakozásomra fókuszálódnak.
Szóval én elfogadom, hogy egyedül fogok élni. Mondjuk annyira nem rossz, szeretek egyedül lenni, van rengeteg barátom, haverom akikkel jól érzem magam.
Az idősebbek ezt ne mtudják elfogadni, a legtöbb egy nagyon-nagyon szűk "keresztmetszeten" át látja a világot és képtelen a saját tapasztalataitól elvonatkoztatni és más szemszögből nézni a dolgokat.
Azért piszkálnak mert képtelenek felfogni,hogy van olyan ember akinek ez nem hiányzik. Ok azt hiszik,hogy mindenkit az érdekel ami őket. Le kell sz....rni.
Élj úgy ahogy neked jó.
32 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!