Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ausztriában élek hogy tudnék nőkkel ismerkedni?
Igen tudom, a sablon szövegeket hallottam, tinder, fb csoport, utcán, stb... na de tényleg csak ennyi? Magyar lányokkal szeretnék ismerkedni, 100 km-es körzetben szerintem az összessel találkoztam valamilyen platformon, valahogy vagy nem volt meg a szikra vagy nem volt az esetem. Magyarországon élőkkel megintcsak nehéz, amint leírom hogy külföldön élek meghal a beszélgetés. Mit lehet ilyen helyzetben tenni? Írjak random lányokra facebookon? De azt is hogyan? Olyan negatív hangja van az egésznek, mintha valami baltás gyilkos lennék
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat
Szerintem ha mondjuk itthonival ismerkednél meg és mondjuk a lány kimenne oda hozzád, persze, ha munkája is lenne ott, ez az itthoni lányoknak vállalhatatlan?
Nem hinném hogy túl válogatós vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!