Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nővel nem jönnél össze bármilyen szép is?
Én olyannal amelyik játszmázik ,rengetegszer visszakérdez ahelyett hogy válaszolna.Mindent arra próbál kihozni hogy te vagy a szemét.Pl megkérdezi akkor hogy kéne hogy reagáljon erre aztán következő mondatokban számon kér hogy miért mondod meg mit irjon.Mikor az előző mondatba pont arra volt kiváncsi hogy kellett volna reagálni.Szóval ilyen skizofrén játszmás meghasonlás hogy megkérdez aztán még számonkér pedig a válaszra elvileg kiváncsi volt na az nálam egy menekülj azonnal.Bármilyen szép.Ez a csaj is egész szép volt de áh.Iszonyat fárasztó és egy kérdésre nem tudom meg a választ mert kapok 26 visszakérdezést.Akar a fene állandóan harcolni a párjával.Direkt megirtam mi az ami nagyon fáraszt pl hogy a visszakérdezés után is kérdez még és arra is válaszoljak miközbe az eredeti kérdés le volt szarva amit kérdeztem(egy szaros mostani képet szerettem volna és kijött belőle minden szar kb hogy 36 évesen le fogom akkor cserélni meg minden terelős szar játszmázás)Mi a szarért kell ilyen passziv agresszivnak lenni.Mondhatta volna hogy nem küld .De nem.Én vagyok a szemét hogy nem 2-3 éves képet szeretnék látni róla.Ott is a 26 vissazkérdezés.
.Erre az első kérdése miután leirtam ezeket egy kérdés volt hogy akkor én most azt gondolom hogy kötekszik?ennyi empátia nincs benne hogy ha a másiknak terhes ez akkor nem kérdéssel reagál megint.Iszonyat irónikus és szánalmas.
Buta, rißanc (az elmúlt években több pasija volt, mint másnak egy élet alatt), alkoholista (de legalábbis kva sokat iszik), nincsenek céljai az életben, megbízhatatlan, abszolút nem hűséges és igazi szärkeverő, manipulatív, önsajnáltató.
Tavaly volt szerencsém egy ilyen "nőhöz" közelebb kerülni, szerencsére nem lett belőle semmi komoly.
A drámakirálynővel. Nem ám csak a kapcsolaton belül drámázik, nem! Egyik héten a nagyanyjával van jóba, de utána összevesznek és kibékül az anyjával, akkor már a nagyanyját utálja meg az unokatesóját, akik kibeszélik őt a háta mögött, majd jövő héten találkozik a boltba az unokatesójával, ők kibékülnek, de cserébe összeveszik az anyjával is... Az egész családja egy szappanopera, ezt lehet látni már az első hónapban. És mindenkivel összeveszik, aki csak egy kicsit is máshogy látja a világot, mint ő.
3 évet voltam vele, 5 évembe telt, mire összekapartam a barátaimat, akiket a drámázásainak köszönhetően elvesztettem. Pedig én voltam a hülye, ők csak segíteni próbáltak. Soha többet nem kérek az ilyenből, az első olyan veszekedésnél, amikor fél óra pihi után nem tudunk leülni és megbeszélni a dolgokat, kompromisszumot kötni, repül. És nem érdekel a duma, hogy "a nők máshogy működnek", mert ez nem erről szól, hanem arról, hogy valaki idegbeteg-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!