Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma már nincsenek ilyen pasik?
Mert a nők sok esetben elutasíthatják, míg egy férfi nem fogja.
De a nők jönnek azzal, hogy még korai, és sokszor egy rosszul időzített próbálkozás manapság a kapcsolat végét is jelentheti
Máskor meg azt hallani, hogy a fiatal srácok csak szexelni akarnak, azonnal...
Nem az lehet, hogy is ez a két tábor van a nők között?
Az egyik a "akkor is jó pasit akarok, ha nekem kell fejreállnom" és ezek a nők vagy a dugógépek után futnak, akik még arra sem tartják őket méltónak, hogy megdugják őket (mint a kérdésben is) vagy kis gyík kocka életképtelen vagy érvagdosós emósok, de amúgy küllemre jó pasikra mennek, akiknél szintén nekik kell kezdeményezni.
A másik tábor meg a "én vagyok a (herceg)nő, akkor sem kezdeményezek (de még diszkrét jeleket sem adok), ha az álom pasi áll velem szemben. Cserébe néha összejövök sittes cigánnyal, segédmunkással a lényeg, hogy érezzem a férfi dominanciát, hiszen én vagyok a nő, oroszlánt szelídíteni tudok, nyulat vadítani nem... Akkor sem, amikor a fogsoromat köpöm ki, mert elsóztam a kaját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!