Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma már nincsenek ilyen pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nincsenek ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Mostanság ha valakivel ismerkedem, vagy akikkel eddig járogattam, mindig én kezdeményeztem a csókot, vagy a sexet. A mai pasik ezt miért nem akarják kezdeményezni mi van a mai pasikkal miért várják ki hogy a csaj kezdeményezze?

2021. jan. 4. 21:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom a GDPR-, a személyiségi jogok-, a kártérítési perek-, és egyéb mondvacsinált ügyek miatt már megszívták, így nem akarnak ismételni...
2021. jan. 4. 21:19
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
Én is a nagy metoo, zaklatási perek miatt, amit a médiában még jól fel is nagyítanak. A mai férfiak félnek, mert ha félreértés van, akár egy életre megbélyegezhetnek.
2021. jan. 4. 21:22
 13/25 anonim ***** válasza:
55%

kérdező te nem ezt akarod különben nem mennél bele minden kapcsolatba és nyelnéd a dákokat sorban...

csak szólok veled van a probléma mert könnyűvérű lotyó vagy

az igazi férfiak messziről elkerülnek téged mert érzik hogy milyen is vagy...

2021. jan. 4. 21:34
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos ők már foglaltak.
2021. jan. 4. 21:38
 15/25 anonim ***** válasza:
46%
Jelentkezzen már az, akit bepereltek egy csók miatt, ti paranoiás zaklatók.
2021. jan. 4. 21:38
 16/25 A kérdező kommentje:
Szerintem sincs semmi egy csókban inkább a mai fiúk egyre inkább cica fiúkká válnak.
2021. jan. 4. 21:44
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
Me too
2021. jan. 4. 21:48
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
Gyávák, szimplán ennyi. Plusz szerintem a netes randik is kitermelik az ilyenfajta kapcsolatokat, ahol nincs olyan igazi vonzalom, de valakivel csak kell szexelni. Régebben azzal ment el az ember randira, akivel eleve nagyon vonzódtak egymáshoz, hosszabb ideje érlelődött a dolog és egyszercsak egy csókban robbant. Szerencsére azért még ma is előfordul, de ne idegenektől várd ezt a szenvedélyt.
2021. jan. 4. 21:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Én kezdeményeznék, de nem vagyok független, igy nehéz. 42F
2021. jan. 4. 22:11
 20/25 anonim ***** válasza:

Egyrészt nincs kinél "Kzdeményezzek", másrészt számomra a szexhez azért komoly kapcsolat kell már, csak úgy nem feküdnék le senkivel, főleg nem pár találkozás után.

Még a csókhoz is kell egy kis idő. Mindenkinek más a tempója. Én lassú vagyok, nyugodt és mondhatni, hogy megfontolt.

Szóval ha valakinek bejön ez a tempó valakinek meg nem.

Keress olyat aki a te "szinteden" van ilyen szempontból.

2021. jan. 4. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!