Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lesz barátnőm ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lesz barátnőm ha nem járok szórakozni, és soha nem kezdeményezek a nőknél?

Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 20:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Ez egy anonim oldal, ráadásul ez egy olyan hely ahol pont mindenki leszarja a másik érzéseit és rohadtul nem érdekli, hogy megbánt valakit.

Egyébkét a Tinder, Badoo tényleg jó módszer ara, hogy megtudd van értelme egyáltalán elkezden ismerkedni.

Én fél évet voltam fenn párhuzamosan a kettőn. Nem tartom magam csúnyának, nem vagyok elhízva, nem vagyok hülye, nem vagyok alacsony stb.

Mégis kb. 5 match ha összejött fél év alatt.

Szóval ezek szerint a másik nem mást gondol rólam, ezért nem is érdekel a dolog már.

Ha nagyon dughatnékom támadna elmegyek prostizni, vagy vannak az ismerősi körökben is olyanok akik kaphatóak ilyen jelleggű dologra. :D

Tedd fel magad Tinderre egy pár hónapig és meglátoda visszajelzések alapján van e értelme "csajoznod".

Ha ronda vagy akkor nincs. Akkor buktad az egészet. Ez van...

2021. jan. 4. 22:50
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
Úgy b+ meg hogy végre egyszer az életben férfi leszel és odamész egy k* csajhoz
2021. jan. 5. 07:56
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

Jolvan.

Akkor:Tök xarul nézel ki!!

Mostmár jobb lett?

2021. jan. 5. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:
lett cuna?
2022. jan. 4. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!