Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek egy 23 éves 170 cm magas és 49 kg-os férfival? Lányok válaszát várom!
Ilyet tényleg b--zik kérdeznek. Ízesítetlen fehérjeport egyél, de mindenek előtt kezdj el edzeni. Menj el csoportos edzésekre kezdetnek. Pl jó kezdés lehet a TRX vagy CrossFit. A TRX-en ráadásul mindig van egy csomó nő.
19: Valószínűleg genetika is van benne, ún. ektomorf vagy aszténiás testalkat. Ilyen esetben edzésprogramból is elég komolyra van szükség, nem csak diétából.
Azt látatlanban le merném fogadni, hogy minimum egy glutén- és teljes tejmentesség (tehát nem csak laktózmentesség) neki is kell, anélkül edzhet, amennyit akar és tud... Aztán jöhetne mondjuk egy Foodtest, érnék meglepetések őt is szerintem, elég kevés ember gondol pl. arra, hogy a szervezetének a legalapabb zöldségek és gyümölcsök sem barátai.
A pure gold belga csokis proteinje és a barackos joghurt ízű is nagyon finom.
A magasságod szerintem nem gond, (nekem nem lenne) de hízni és főleg izmosodni kéne.
Nem érdekelnek ilyen dolgok,ezek csak számok 😃
Ez alapján persze összejönnék vele,de nekem jobban számít,hogy szellemileg mennyire jövünk ki egymással,milyen a természete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!