Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze jönnétek egy 23 éves 170 cm magas és 49 kg-os férfival? Lányok válaszát várom!
Kérdező (5), konkrétan milyen volt ez a kivizsgálás? Terheléses cukor, ahol inzulinszinteket is néztek? Mert csak így derül ki az inzulinrezisztencia. Pajzsmirigynél csak a TSH értékét nézték? És ami még fontosabb: táplálékallergiák és -intoleranciák? Sőt, megjegyzem, van, amit még az utóbbi sem mutat ki, csak az eliminációs diéta segítségével derül ki, hogy azzal van gond. Tipikusan ilyen a NCGS, érdemes utánaolvasni.
Ugyanilyen alkatú nő vagyok, tapasztalatból írom a fentieket. Ha a h*lye háziorvosra és a többi helyi tb-s orvosra hagyatkoztam volna, a mai napig nem tudnám, mik a problémáim. Már tudom. Igaz, nem vagyok előrébb, mert olyan szigorú, élhetetlen diétát kellene tartanom, ami nekem nem fér bele, úgyhogy ez van... Ilyen alkattal még én sem kellek nőként a férfiaknak, és szerintem egy férfi sem kell a nőknek.
Nem eszel hiába, de kizárt, hogy eleget. Kb egy pizza kalóriaértékéből gazdálkodhatsz ennyi súllyal. Ezt most te vagy nem is viszed be vagy lemozgod. Ennél többet kellene enni.
Megnézném maradna-e a súlyod, ha egy hétig minden nap bedobnál 2 kis zacskó sós mogyorót. Az +~800 kcal lenne.
Én nem, ez nem egészséges súly, valami baj van. Rendes orvoshoz kell elmenni.
Egyébként ha nem kamu kérdés, akkor megkérdezhetem, hogy cm-ben mekkora a mellkas, derék (köldököd körül) és a csípőbőséged?
Azt direkt nem mondom, hogy arcot kitakarva tegyél ki képet. Esküszöm rohadtul kíváncsi vagyok.
Egy másik kérdésben elmondta már, hogy volt oroposnál, aki mondta neki, hogy ez genetika, fogadja el. Vannak ilyen hülye orvosok.
Járj el edzeni, mert így még a 150cm magas kisbálnáknak sem fogsz kelleni.
Ha elkezdenél edzeni, ne 2 hét alatt akarj eredményt. De mondjuk 2 év alatt lehet szép eredmény, ha komolyan veszed. Még fiatal vagy, ebben a korban bármit elérhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!