Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elnéznétek egy ilyen mértékű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnéznétek egy ilyen mértékű hazugságot randin?

Figyelt kérdés
35+ nők véleménye érdekelne arról, hogy mit szólnál, hogyan reagálnál, ha megismerkedsz online társkeresőn egy férfival, aki azt hazudja magáról, hogy 170 centi magas, nagyon szépen mosolyog a képen, aztán a személyes találkozón meg kiderül, hogy 160 cm, minimum 140 kg és rothadnak a fogai? Amúgy teljesen levesz a lábadról az intelligenciájával, a dumájával. Otthagynád a fenébe, adnál neki esélyt? (velem történt meg, jelenleg becsapva érzem magamat...)
2021. jan. 1. 17:56
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
De ha szépen mosolygott a képen, hogy nem láttad a fogait, hogy rothadnak?
2021. jan. 1. 22:29
 32/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, a 160 centiről nem tehet, de arról igen, hogy magasabbnak hazudja magát. A 140 kiló az igénytelenség, a rothadó fog az pedig mindennek a teteje. Azt nálam semmivel nem tudná kompenzálni.

Itt már nem sekélyességről beszélünk, azért van az a szint, ami alá ápolt, normális értékrenddel rendelkező ember nem megy, ha partner keresésről van szó.

2021. jan. 2. 01:22
 33/37 A kérdező kommentje:

#31 te nem tudsz úgy mosolyogni, hogy csukva van a szád???

#32 igazad van, lehet nekem is van valami stikkem...

2021. jan. 2. 07:30
 34/37 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen! Küldött képet amin egy 185 cm magas , jóképű vékony testalkatú férfi volt. Randira egy egészen másik ember jelent meg. Kb 172-175 cm , 110-120 kg malac hányadék!! Azonnal ott hagytam.

Visszaélt egy másik ember képével. Nem tudom mit hitt a barom.

2021. jan. 2. 08:34
 35/37 anonim ***** válasza:
Ezen mi a meglepő? A nők is ugyanezt csinálják, csak "nagyba". A sok f@s filterrel, meg retusálással. Némelyik nőnek már olyan feje van, mint ha egy agyagszobor lenne. A legtöbb tinder "jó csaj" élőben a közelébe nincs annak aminek hitted.
2021. jan. 2. 13:46
 36/37 anonim ***** válasza:

Láttál te már 140 kilós tesű ember fejét?

Ekkora egy kamudumát!!

Rohadnak a fogai..

Jo tudom,hogy kamuk vannak,hogy x éves,közben meg 10 el több,60 kg,közben meg 85 ,178 magas aztán csak 169 .És ezt nők is eljátszák elég szépen...de ne már,hogy nem veszed eszre 140 kiló!!

2021. jan. 2. 15:08
 37/37 anonim ***** válasza:
Főleg a 160 centihez durva a 140 kg. Láttam már hasonló embert, baromira amorf volt, a feje is.
2021. jan. 2. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!