Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnéznétek egy ilyen mértékű hazugságot randin?
Kérdező, a 160 centiről nem tehet, de arról igen, hogy magasabbnak hazudja magát. A 140 kiló az igénytelenség, a rothadó fog az pedig mindennek a teteje. Azt nálam semmivel nem tudná kompenzálni.
Itt már nem sekélyességről beszélünk, azért van az a szint, ami alá ápolt, normális értékrenddel rendelkező ember nem megy, ha partner keresésről van szó.
#31 te nem tudsz úgy mosolyogni, hogy csukva van a szád???
#32 igazad van, lehet nekem is van valami stikkem...
Nekem is volt ilyen! Küldött képet amin egy 185 cm magas , jóképű vékony testalkatú férfi volt. Randira egy egészen másik ember jelent meg. Kb 172-175 cm , 110-120 kg malac hányadék!! Azonnal ott hagytam.
Visszaélt egy másik ember képével. Nem tudom mit hitt a barom.
Láttál te már 140 kilós tesű ember fejét?
Ekkora egy kamudumát!!
Rohadnak a fogai..
Jo tudom,hogy kamuk vannak,hogy x éves,közben meg 10 el több,60 kg,közben meg 85 ,178 magas aztán csak 169 .És ezt nők is eljátszák elég szépen...de ne már,hogy nem veszed eszre 140 kiló!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!