Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnéznétek egy ilyen mértékű hazugságot randin?
Figyelt kérdés
35+ nők véleménye érdekelne arról, hogy mit szólnál, hogyan reagálnál, ha megismerkedsz online társkeresőn egy férfival, aki azt hazudja magáról, hogy 170 centi magas, nagyon szépen mosolyog a képen, aztán a személyes találkozón meg kiderül, hogy 160 cm, minimum 140 kg és rothadnak a fogai? Amúgy teljesen levesz a lábadról az intelligenciájával, a dumájával. Otthagynád a fenébe, adnál neki esélyt? (velem történt meg, jelenleg becsapva érzem magamat...)
Amúgy ezen én is elgondolkoztam. Anonim oldal, senki nem tudja ki vagy, igazan leírhatnád milyen magas vagy és hány kilo
2021. jan. 1. 19:05
22/37 anonim válasza:
Miben is tévedek?
Aha persze, 160 centis 140 kilós rothadó fogú hájtömeg és 2 hónapig vele voltál.
Normális nő elhányná magát egy ilyen férfitól.
2021. jan. 1. 19:12
23/37 A kérdező kommentje:
ugye nem baj ha nem magyarázkodom neked?
2021. jan. 1. 19:44
24/37 anonim válasza:
A fogait photoshopolta, vagy mi? :D
2021. jan. 1. 19:48
25/37 anonim válasza:
Ha a kérdező dagadt, akkor lehet neki hazudni?
2021. jan. 1. 19:48
26/37 anonim válasza:
Dehogy nézném el. Először is semmilyen hazugságot nem tűrök, másodszor pedig az általad leírt külsőtől hánynom kellett volna. Ezúton üzenem azoknak a pasiknak, akik szerint minden nő azt hazudja, hogy nem számít a külső, hogy mindegyik biztos nem, mert nekem pl.számít és nem is tagadom.
Mondjuk velem ilyen nem fordulhatna elő, mivel nem társkeresőzöm.
35+/N
2021. jan. 1. 20:47
27/37 anonim válasza:
Engem kifejezetten jó nőnek tartanak, teszek is magamért sokat, de voltam én is fél éven át olyan pasival, akitől a legtöbb nő okádna. Ugyan nem kövér volt, hanem az ellentéte, 180 centihez alig volt 50 kiló + iszonyú ronda feje volt.
Van ilyen.
Többször nem fordult elő, utána már csak a legjobb pasikkal álltam szóba.
2021. jan. 1. 21:07
28/37 A kérdező kommentje:
#27 nem olyan rossz néha kevésbé sekélyesnek lenni, igaz?
2021. jan. 1. 21:45
29/37 anonim válasza:
Nem vagyok sekélyes attól, hogy nem álltam le soha többé ilyenekkel, a mostani párom a legkevésbé sem sekélyes választás, pedig tetszik külsőre is.
2021. jan. 1. 21:51
30/37 A kérdező kommentje:
oke, felreerthetoen fogalmaztam. Nyilvan nem az a helyzet, hogy aki nem ocsmány pasi mellett teszi le a voksat az biztosan sekélyes:) csak gondolom erezted annal a csunya pasinal, hogy annyi mindennel leheg kompenzalni egy elonytelen kulsot. Es NEM! Nem az anyagiakra gondolok. Engem ez a pasas pillanatok alatt az ujja kore csavart...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!