Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elnéznétek egy ilyen mértékű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnéznétek egy ilyen mértékű hazugságot randin?

Figyelt kérdés
35+ nők véleménye érdekelne arról, hogy mit szólnál, hogyan reagálnál, ha megismerkedsz online társkeresőn egy férfival, aki azt hazudja magáról, hogy 170 centi magas, nagyon szépen mosolyog a képen, aztán a személyes találkozón meg kiderül, hogy 160 cm, minimum 140 kg és rothadnak a fogai? Amúgy teljesen levesz a lábadról az intelligenciájával, a dumájával. Otthagynád a fenébe, adnál neki esélyt? (velem történt meg, jelenleg becsapva érzem magamat...)
2021. jan. 1. 17:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
7%
Amúgy ezen én is elgondolkoztam. Anonim oldal, senki nem tudja ki vagy, igazan leírhatnád milyen magas vagy és hány kilo
2021. jan. 1. 19:05
 22/37 anonim ***** válasza:
22%

Miben is tévedek?

Aha persze, 160 centis 140 kilós rothadó fogú hájtömeg és 2 hónapig vele voltál.

Normális nő elhányná magát egy ilyen férfitól.

2021. jan. 1. 19:12
 23/37 A kérdező kommentje:
ugye nem baj ha nem magyarázkodom neked?
2021. jan. 1. 19:44
 24/37 anonim ***** válasza:
65%
A fogait photoshopolta, vagy mi? :D
2021. jan. 1. 19:48
 25/37 anonim ***** válasza:
9%
Ha a kérdező dagadt, akkor lehet neki hazudni?
2021. jan. 1. 19:48
 26/37 anonim ***** válasza:

Dehogy nézném el. Először is semmilyen hazugságot nem tűrök, másodszor pedig az általad leírt külsőtől hánynom kellett volna. Ezúton üzenem azoknak a pasiknak, akik szerint minden nő azt hazudja, hogy nem számít a külső, hogy mindegyik biztos nem, mert nekem pl.számít és nem is tagadom.

Mondjuk velem ilyen nem fordulhatna elő, mivel nem társkeresőzöm.

35+/N

2021. jan. 1. 20:47
 27/37 anonim ***** válasza:
10%

Engem kifejezetten jó nőnek tartanak, teszek is magamért sokat, de voltam én is fél éven át olyan pasival, akitől a legtöbb nő okádna. Ugyan nem kövér volt, hanem az ellentéte, 180 centihez alig volt 50 kiló + iszonyú ronda feje volt.

Van ilyen.

Többször nem fordult elő, utána már csak a legjobb pasikkal álltam szóba.

2021. jan. 1. 21:07
 28/37 A kérdező kommentje:
#27 nem olyan rossz néha kevésbé sekélyesnek lenni, igaz?
2021. jan. 1. 21:45
 29/37 anonim ***** válasza:
Nem vagyok sekélyes attól, hogy nem álltam le soha többé ilyenekkel, a mostani párom a legkevésbé sem sekélyes választás, pedig tetszik külsőre is.
2021. jan. 1. 21:51
 30/37 A kérdező kommentje:
oke, felreerthetoen fogalmaztam. Nyilvan nem az a helyzet, hogy aki nem ocsmány pasi mellett teszi le a voksat az biztosan sekélyes:) csak gondolom erezted annal a csunya pasinal, hogy annyi mindennel leheg kompenzalni egy elonytelen kulsot. Es NEM! Nem az anyagiakra gondolok. Engem ez a pasas pillanatok alatt az ujja kore csavart...
2021. jan. 1. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!