Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon gázok ezek a bemutatkozó szövegek társkeresőn?
Fiúk írták, onnan idézek...
20 éves srác:
"20 éves kezdő alkoholista
Keresek valakit akivel együtt tudunk fejlődni eme csodás tevékenységben"
24 éves srác:
"18 éves gördeszkás kiffiú, akinek a Picuri a székhelye.
Többnyire gyökér, önbizalom nélkül, de legalább csóró is.
Ugyanitt keresek iPhone-hoz töltőkábelt.
És bár semmi köze semmihez; mindig legyen nálad egy kis naptej."
21 éves srác:
"193cm tömény őszinteség és romantika. Szeretem a kézen fogva sétálást s a jóízű beszélgetéseket."
A lista folytatódhatna. Amikor olvasom, még én szégyellem el magamat, annyira gáznak érzem, mintha egy 14 éves szintjén lennének. Én gondolom rosszul szerintetek? Én 20 éves lány vagyok.
Hogy ki vagyok? A legártatlanabb angyalod... vagy a legkísértőbb démonod? A barátod... vagy az ellenséged? A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed... vagy a sötét éjszaka amiben örökre elveszel? A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni... vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lesz a Tiéd? Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell... vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged? A pillangók amik a hasadban repkednek... vagy a könnycsepp ami az arcodon lefolyik? Hogy Neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll...
Ez szerepel kb minden 3. Profilban.
Az első 2-nél megértem hogy semmi humorérzéked, de a 3.-al mi a baj? Az csak béna.
Legalább próbálkoznak egyedinek lenni.
A humoruk még fejlődhet, ahogy beérnek.
Az irónia érzékelésére való készség viszont inkább adottság.
A jó hír számodra viszont az, hogy van még 17442 másik srác a társkeresőn, akiből választhatsz.
Köszönöm a válaszokat, akkor nem csak én gondolom úgy, hogy ezek mennyire gáz szövegek...
A 3. szövegnek szerintem csak az első fele gáz: "193cm tömény őszinteség és romantika." A 2. fele még elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!