Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondjak a ferfiak itt hogy a nokert sorba allnak a ferfiak akkor nalam miert nem probalkozik senki?
Persze olyan helyen ahol van rolam kep vagy latnak, nem ezen az oldalon. Nem ir, keres egy pasi se, ocsmany kinezetu se, senki.
Jarok sok helyen Budapesten, Facebookon is fent vagyok 23 vagyok
60-as: illetve a nők nagyrészt az izmos macsó pasikra mennek. van 1-2 lány barátom és nem egy mesélte, hogy az izmos macsó pasi 1-2 szex után otthagyta. Ilyenkor szoktam mondani, hogy talán nem azokkal kéne csak szóbaállni. De ilyen a női nem. Kell az izgalmas rosszfiú. Aztán meg kis százalékban lesz belőle tartósabb kapcsolat.
Én meg aki hosszú kapcsolatban gondolkodik az kb le van ejtve. Jártam úgy, hogy csajom mesélte barátnőjének, hogy tudja, hogy úgysem csalnám meg, mert puhapöcs vagyok. Szörnyű.
Régebben ezt hűségnek hívtak de mindegy.
Utána pár hétre meg ő dobott.
#61: Na igen, a menő gyerekek kellenek a nőknek is. Pl. itt ez a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A kifejtésben benne van, hogy Tinderen mennyi matche van egy menő gyereknek. Legalább ne hazudjanak a nők, hogy nem az ilyenek kellenek nekik. Ha kedves vagy, odaadó, hűséges, az sokaknak unalmas. Egyszerűen nem vagy elég izgalmas nekik. Nem te meg nem én vagyunk azok, akik után a nők sírnak. Ha te vagy én megbántanánk őket, elzavarnának a francba, hogy "majd lesz másik, aki sokkal jobb", de ha egy menő gyerek törli beléjük a lábát, akkor utána telesírnak egy csomag zsebkendőt, mert hogy ez nekik mennyire fáj.
Ismerős csaj mutatta a Badoo-ját. Jó nagy mellű csaj, csöcsös képekkel. Amúgy buta nagyon. Megszámoltam, első nap mikor regisztrált akkor 58 pasi írt rá. Na ekkor mondtam azt, hogy hagyom az egészet.
Ennyi pasi között nekem esélytelen nőt találni.
Időm menne el azzal, hogy próbálnék valami személyesebb bemutatkozó üzit írni aztán el se olvassák.
Kedvencem mikor valakit fikáznak a nők, hogy csak annyit ír, hogy szia, szeretnélek megismerni. De minek írjon bárki többet ha úgyis az a vége, hogy a sok levél között meg elveszik.
Kedves Kérdező!
Mivel több napja nem reagálsz egyetlen válaszolónak sem, joggal feltételezem, hogy a kérdésed komolytalan, csak egy pontvadász kamu kérdés! Ezzel persze csak az oldal színvonalához járultál hozzá! Ismeretlenül is gratulálok!
Ha esetleg mégis valós lenne a kérdés, akkor elárulom neked, hogy ismerkedni bárhol lehet! Itt is! Én már ismerkedtem könyvtárban, buszon, piacon, strandon, utcán, munkahelyen, és sok más egyéb helyen! Mielött ledegradálnál elárulom, hogy nem mindegyik lett sikeres! De nyitott, elfogadó voltam az ismerkedési szándékra! Ha te valóban ismerkedni szeretnél akkor te is ezt tennéd, de nem teszed! Az eddigi kommentekből az derül ki, hogy nem reagálsz semmire! Ezért gondolom, hogy egy kamu kérdező vagy! Ha esetleg tévednék, akkor azt kívánom neked, hogy nekem ne legyen igazam!
Amúgy ismeretlenül is BUÉK neked!
Kicsit lehangoló, hogy sok ember tényleg csak a ronda-szép spektrumon képes gondolkodni ha társkeresésről van szó. A világ nem annyira egyszerű, hogy a férfiak rohangálnak a szép nők után és ennyi, de szerintem ha bárki valaha ténylegesen szerzett tapasztalatokat ezen a téren, akkor ezt tudhatja.
Panaszkodni a férfiaknak és a nőknek is mindig lesz okuk, de az tuti, hogy nem fog segíteni. Én nőként azt tapasztalom, hogy igen több értelme van kezdeményezőnek lenni, mint várni, hogy éppen olyan férfiak álljanak sorba értem, mint akiket kompatibilisnek gondolok magammal. A mai világban már szerencsére éppen elég lehetőség van arra, hogy a társkeresést ne egy valamiféle fura játéknak fogjuk fel, amiben a férfiak "levadásszák" a nőket, hanem egy normális emberi interakciónak két egyenlő fél között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!