Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csonttömeg-csökkenéssel mondjak le róla, hogy valaha is lesz szép, vonzó barátnőm?
Krónikus betegség miatt is jött elő és mivel 25 éves korig alakul ki a végleges csontállomány (28 vagyok), már nem fogok tudni rajta változtatni, emiatt min. 50 éves koromra garantált egy gerinc/csípőműtét vagy akár combnyaktörés, mert ugye öregedéssel folyamatosan csökken a csontozat sűrűsége.
Amúgy viszonylag helyes az arcom és kedves személyiség vagyok.
19 - Majd én eldöntöm, hogy szerintem mi "hiányzik" róla és milyen. Szerintem szép, az egyetlen "szépséghibája" a szemöldöke, mert ilyen hiányos, de azon egy mozdulattal lehet segíteni. Csíkszeme meg egyáltalán nincs (látszik, hogy hunyorít, basszus :D), és azért írtam a szempillaspirált, mert az még jobban nyitja a tekintetet. Meg hát a hajmosás is ráférne, meg vmi jó frizura.
De így, ezekkel együtt is én egy szép lányt látok a képen és qrvára leszarom, ha valaki szerint nem az, én azt írom, amit látok.
Az átlagos szerintem ilyesmi:
"A másik dolog meg, hogy a kérdező annyit írt, hogy van egy betegsége. Nem azt, hogy ronda"
Na ezaz. Eközben más kérdéseknél álszent módon meg hangoztatják a píszi dumát, hogy nem zavar, ha beteg (vagy testi hibás) ha amúgy jó ember/kedves blablabla. Ilyenkor kiugrik a szög a zsákból. A vékonyságomon kívül ember nem mondaná meg, hogy beteg vagyok, hanem csak egy igényes kistermetű fiatalember.
---
#21: Ezzel konkrétan pofáncsaptad magad. xD
A 3 csajból az első kettő nálam konkrétan bőven átlag feletti kategória (főleg az első). Erre azt állítod, hogy átlagosak. :D LOL
Ebből is látszik, hogy gőzötök sincs az ízlésekről vagy simán csak ferdítetek minden hasonló kérdésnél.
Aki vékony nőként az már nem átlagos! Ez a baj kérdező hogy nyomorékként is modell csajra húzogatod a kukidat. Csak duci lányál van esélyed!
25/N
"Ebből is látszik, hogy gőzötök sincs az ízlésekről vagy simán csak ferdítetek minden hasonló kérdésnél."
Mondd, te miért vagy ekkora f.aszfej? Olyan nem merül fel, hogy nem mindenkinek ugyanaz a szép?
25, vékony vagyok, azaz sovány. Valóban nem vagyok átlagos; mélyen átlag alatti vagyok.
Azért a vékonyságnál jóval több kell az átlag felettiséghez... És a vékonyságnak is olyan formája, amelyhez szép, formás, kerek mell, fenék és lábak társulnak, nem látszanak ki a bordák, és a karok sem olyanok, mint a szívószál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!