Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogyan viszonyultok a vaginizmushoz? Összejönnétek ilyen nővel?
Nekem szerintem első kapcsolatomban volt vaginizmusom. Ugye alapból első volt, szóval az elején fájt meg még szűkebb voltam, de utána több hónappal is ugyan úgy problémát okozott a szex. Főleg az elején. De nálam ment a behatolás, de csak misszionáriusban, utána picit ha már hozzászoktam lehetett pozíciót is váltani, de fájni mindig kicsit fájt, meg volt hogy ki kellett mennem pisilni közben, mert rám tört a vizelési inger.
Nálam amúgy röhejes módon azóta se jött ez elő senki mással. Szóval kifejezetten a páromhoz volt köthető, szóval lehet neked se lenne gond jó partnerrel.
Viszont nálam a szerelem hozta ezt elő, és azért mert megfelelési kényszerem volt a srácnak, akibe szerelmes voltam, ezért rágörcsöltem. Sajnos azóta se voltam olyan szerelmes, de viszont szerelem nélkül remekül működik nálam a szex. Remélem persze, hogy ezt a kettőt majd sikerül összeegyeztetnem.
Te tudod esetleg, hogy nálad mi az ok?
Ez egy mentális eredetű probléma.
Miért nem oldja meg a problémáját, mielőtt kapcsolatba kezd?
Nem, nem jönnék össze vele, előbb szépen tegye rendbe az életét, és utána nyisson mások felé.
25: az elején kicsit nehezebb, aztán oké, az nem vaginizmus, az kb minden nőre igaz (leszámítva azokat, akik valami miatt már nagyon tágak, legyen szó genetikáról, szülésről, vagy bármi egyébről).
A vaginizmus az, amikor a nőben van egy mentális blokk, alul összeszorítja, és vagy lehetetlen a behatolás, vagy ha lehetséges is fizikailag, az csak nagy fájdalmak árán (amibe kb normális férfi nem vág bele, mert ilyen nemi erőszak szintű a dolog)
28: ez teljesen természetes, finomabb behatolással, türelemmel, odafigyeléssel megy a szex gond nélkül, 10 nőből kb 9 ilyen, mint te.
A vaginizmus egy mentális betegség, és ott nincs olyan, hogy "utána oké".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!