Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vaginizmussal küzdő nők, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vaginizmussal küzdő nők, ti kerestek társat? És ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Egyáltalán hogy lehet ezt kivitelezni? Első randin közlöm, hogy "hát dugni ugyan nem lehet velem, de járunk??"

Nyilván kipróbáltam ezt-azt 30 éves koromra, nem egyszer, nem kétszer, így különösebben nem várok tippeket, legalábbis férfiaktól nem (privát üzenetben meg pláne nem!), de abszolút nem megy, és már kedvem sincs az egészhez. Talán egy szexuálterapeuta tudna segíteni, de arra valószínűleg soha nem lesz pénzem.

Olvastam sztorikat, hogy egy szerető kapcsolatban ez működhet, tehát a szex "dugás" nélkül, de ezt az ismerkedés, randizás fázist valahogy nem tudom elképzelni... Akinek van tapasztalata, kérem, ossza meg velem:)

2020. máj. 28. 11:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Pszichológust, szexológust keress. Gyűjts rá pénzt.
2020. máj. 28. 11:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Ha nem az albérleti díj, akkor a lakáshitel lesz a nyakamon évtizedekig, nem álmodozom hosszas pszichoterápiákról. A normál pszichológusokkal mindig leragadunk a "szerető kapcsolatban blabla" szintjén, de én nem hiszek ebben őszintén szólva, hogy pont megtalálja a tűt a szénakazalban. Akinek ha benyögöm első szexnél, hogy ez van, akkor nem hagy el. És nem is álmaim netovábbja mindezt átélni. Még régebben, mikor én se gondoltam, hogy ennyire súlyos a helyzetem, akkor keresgéltem párt, de úgy tűnt/tűnik, alapból sincs sikerem a pasiknál.
2020. máj. 28. 11:26
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Nen hiszem pont gyakorin fogsz ra talalni megoldást, de azert majd tedd ki kiemeltek közé hatha valaki olyan latja aki tud segiteni. De remélem tud segiteni neked valaki
2020. máj. 28. 13:23
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem megoldásra gondoltam, csak tapasztalatokra vagyok kíváncsi, szerintem simán lehet itt ilyen ember :) Hátha.
2020. máj. 28. 14:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Keresgélj aszexuálisok között.
2020. máj. 28. 14:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, én is ezt akartam írni. Itt gyakorin elég sok aszexuális van.
2020. máj. 28. 14:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, végülis ők is írhatnak róla tapasztalatot, hogy hogyan ismerkednek, az igaz. Rögtön elmondják, vagy hogy? Vagy eleve kiírják egy társkeresőn bemutatkozó szövegnek? Vagy van fórumuk és eleve csak egymással ismerkednek? Nem értem.
2020. máj. 28. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg saját társkeresőjük is van, keress rá.
2020. máj. 29. 14:38
 9/12 anonim válasza:
100%
22 éves vagyok, vulvodyniam van, hasonló, mint a vaginizmus, de kicsit más, ennek ellenére nem tudok szexelni, az ujjamat sem tudom betenni, ülés is sokszor fáj. Sajnos rengeteg orvosnál voltam és azt mondták, hogy van, akinek elmúlik, van, akinek mem. Pszichológusnál is voltam fél évig. Na mindegy. Ennek ellenére 8 éve van barátom, a kapcsolatunk a legjobb. Már vagy 2 éve egyáltalán nem is próbálkozunk rendes szexszel, mert csak fájt és elment tőle a kedvünk. Helyette van minden más és nagyon jó így is. Tehát csak a megfelelő embert kell megtalálnod. Saját gyereket viszont szeretne, azt még nem tudjuk, hogy fogjuk megoldani, de meg fogjuk!
2020. máj. 30. 20:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szexuálpszichológusnál voltam és az első mondata az volt a vaginizmusomra, hogy "áá biztos nincs..." nem is voltam nála sokat később. Most terapeutához járok, aki összetettebben foglalkozik ezzel, de legvégső esetben marad a vagina botox, de az a legeslegvégsőbb eset... #9-es nem tudom mennyire vagy jó angolos, de több angol nyelvű csoport is van facebook-on ahol ezzel foglalkoznak és van pár subgroup, ahol konkrétan a vaginizmusos nők teherbeesésével foglalkoznak.

Társkeresésben sajnos nincs tippem, 7 éve vagyok a most már vőlegényemmel, nagyon megértő és támogat és sose nyösztet "rendes" szex-szel.

2020. jún. 7. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!