Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy rokonszenves fiú alacsonyabb mint Ti, hány cm. különbség az amit még elfogadtok?
Nem értem, hogy jön ide a végzettség.
Kolléganőmmel, minő meglepetés, azonos a végzettségünk.
Neki kb 5 centivel alacsonyabb a férje, mint ő, és nem zavarja, boldogok.
Nálam kizáró ok lenne, ami igazából elméleti kérdés, mert nem emlékszek rá, hogy egyáltalán találkoztam volna nálam alacsonyabb férfival.
Csak a kolléganőm kb. 180 cm, én meg 152. Rohadtul nem mindegy, hogy melyikünknél alacsonyabb a srác 5 centivel.
22 (aki a 4, 12, 18 is):
Te most nem tudod elfogadni alacsony férfiként, hogy a nők többségének nem vagy az esete, ezért inkább próbálsz lejjebb venni az önbizalmukból a korukra és a mellméretükre hivatkozva, hogy aztán hátha beérik veled is? Elég gáz vagy, nem fogják.
Keress magadnak nyugodtan egy D-kosaras, 20 éves, 2 méteres csajt - utóbbival különösen szép párt alkotnál - de senkit nem érdekel itt, hogy neked mi a zsánered. És megjegyzem, hogy a legnagyobb gond még mindig nem a magasságoddal van.
#21 Az iskolai végzettség úgy jön ide, hogy kifejezetten arra voltam kíváncsi, hogy a végzettség (és az azzal TÖBBÉ-KEVÉSBÉ korreláló) intelligencia mennyire befolyásolja a válaszokat.
Azt, hogy ez nem a 150 cm.-s lányok problémája, ismertenek vettem.
25#
Szerintem meg a szakáll,és a szemüveg befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!