Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a nők szemében (átlag nőknél), hogy egy 30-as férfinak milyen lakása van vidéken, keleten? Mármint most nem arra gondoltam, hogy putri, vagy olyan vidék, ahol sok a kétes ember, hanem pl panel 13 m-ért, vagy tégla 17 ért?
nem az albérlettel van gond, bocs, ha félreérthető volt. csak azzal, ha valaki a másik sajátját kritizálja, miközben neki nincs és a közelében sincs, hogy legyen.
'randiztam' ilyen férfival, aki 30+-osként egy szobát bérelt a belvárosban és az én 2 szobás, amúyg tök átlagos panel lakásomat oltogatta, hogy 'proli' (lol) meg sokat kell utazni (15 p a belváros) és hasonlók, miközben ő egy koszfészekben élt egy idegennel és arra verte magát, hogy bent van a belvárosban és téglaépítésű. az ilyen mentalitásra céloztam, hogy szánalmas.
@10: az én exem a másik minősített lakásos eset volt.
Én albérletben laktam, lakásra spóroltam, neki meg a szülei vettek egy lakást. Összeköltöztünk de utána egyfolytában azt hallgattam, hogy neki lakása van (amit ugye kapott ajándékba), nekem meg nincs....
Az valahogy sosem érdekelte, hogy nekem van annyi megtakarításom, hogy mikor szétmentünk, akkor vettem egy lakást :)
Mindig könnyű a másét fikázni
HA nekem nincs semmim, hiszen akkor olyan dolgot kamuzok be, amit csak akarok (lásd, én csak kertes házat vennék, csak BMW-t vennék típusok :)
HA nekem adnak ingyen valamit, amiért a másiknak meg kell dolgoznia
14: pedig ez a két típus szokta lenézni a panelben lakót (mert ő téglát kapott), vagy a lakásban élőt (mert ha venne valamit, akkor ő tuti házat venne, persze jelenleg egy madáretetője nem sok, annyi nincsen, de ha venne, tuti házat venne, mekkora hülye vagy, hogy te csak lakást vettél)
És ez egyben válasz a kérdésedre is!
Légy büszke arra, amit elértél, és ha egy csajnak ez probléma, akkor ne azon pörögj, hogy számít e, hanem szólj a pincérnek, hogy fizetni szeretnél, és köszönj el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!