Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a 26-31 közötti jóképű férfiak, akiknek nem volt 5-nél több szexuális partnere?
Figyelt kérdés
Nem azért, mert lúzer és nem kaphatna meg sokkal több nőt, hanem képes tartós kapcsolatban, valódi elköteleződésben élni a társával.2020. dec. 17. 17:54
11/28 A kérdező kommentje:
#8 Ilyen korú nő vagyok, mindenki hüledezik, ha megtudja, hogy 4 partnerem volt, a legrövidebb kapcsolatom is 1,5 éves volt. Naponta kapom személyesen és közösségi oldalakon is az üzeneteket, hogy szívesen ismerkednének velem (bunkóbbak rögtön szexuális aktusra hívnak fel). Ezekkel sosem élek, nem volt és nem is lesz egyéjszakás kalandom. Csak egy hozzám hasonló értékrendű férfit szeretnék magam mellé.
2020. dec. 17. 18:21
12/28 anonim válasza:
11: férfi vagyok, és 3x5 évet éltem párkapcsolatban, egy éjszakások nékül...
13/28 anonim válasza:
És szerinted hányan őszinték ezzel kapcsolatban?
Ha 2 partnert mond de 8 volt neki...
14/28 anonim válasza:
Itt igazából csak egy kérdés van: a sz*rért nem mindegy mindkét nemnek a párja múltja? :D Miért kell ilyenekkel terrorizálni egymást? Mert ha túl sok a nőnek, qva, ha a férfinak, akkor egy nőket semmibe vevő f*sz?
Ó gyerekek, ha ilyen egyszerű lenne az élet...:)
15/28 anonim válasza:
Én 36 vagyok, talán nem vagyok annyira ronda, bár itt lehúztak rendesen. Volt néhány kapcsolatom.
18/28 Noren1989 válasza:
Nem jóképű többpartneres nem is jó, hm? 😆
19/28 anonim válasza:
Milyen válaszokat vársz a kérdésedre?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!