Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok szignifikáns előnnyel indul egy pasi ha külföldi?
Statisztikák szerint 4-5 ször annyi választ/matchet kap ugyanaz a férfi, ugyanazokkal a képekkel regisztrálva, ha a neve nem Szabó János, hanem mondjuk Christopher Eichberger, és a lakhelye nem Magyarország hanem Németország. Most mondtam egy hasraütésszerű példát.
4-5-ös szorzó azért elég durva és mindenképpen elárul valamit.
Nők, ti kifejezetten előnyben részesítitek társkereséskor a Nyugat-Európából származó férfiakat? Jobban szeretnétek egy olyan pasit/férjet?
(A kérdés most kifejezetten a gazdag nyugati pasik vs. magyar pasikról szól. A néger, arab, ázsiai tehát más rasszokkal való vegyülés az más téma, nem ide tartozik.)
Holland barátom van, illetve volt egy német exem, de a többiek magyarok voltak. De őszintén szólva, én hatalmas különbséget látok, és ennek semmi köze a pénzhez. Valahogy a legtöbb magyar férfi megragadt ott, hogy ha igényes, ápolt, és stílusosan öltözik, akkor az b***s, ezért szörnyen igénytelenek, a nőket egyáltalán nem tisztelik, cselédnek meg szexszolgának akarja tartani sokuk, depressziósak, előítéletesek.
Nem azt mondom, hogy nincsenek kivételek, és nyilván külföldön is van ilyen is meg olyan is, de én itthon mindig csak a kiábrándító példákkal találkoztam/láttam ismerősi körben.
8-as szintén. Én magyarral össze nem jönnék, csak B opció, inkább egyedül. Külföldi barátaim voltak, összehasonlíthatatlan...
9-es, mert a magyar férfiak mentalitása meg igényessége hagy kivetni valót maga után.
Akik az anyanyelvi dolgot írták meg kultúrát stb., én idáig a legjobb beszélgetéseket életemben nem magyarokkal és nem magyar nyelven folytattam... Kell C1,C2 nyelvtudás, de ha az megvan, akkor minden működik. Sajnos Kelet-Európában zárkózottak az emberek ilyen téren (meg persze nyelvet sem beszélnek, így nehéz), mindenki csak a saját nyelven akar beszélni, meg aki külföldi akkor az rossz ember, migráns stb. Nyugat-Európában tök normális a vegyes párkapcsolat, kàr hogy itt ennyire zárkózottak az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!