Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint az élet igazságos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint az élet igazságos, mit gondolnak azokról a férfiakról, akiknek életükben soha nem lehet barátnőjük?

Figyelt kérdés
Mert hogy vannak ilyen férfiak, annyira nem is kevesen. Ennek tudatában is igazságosnak tartják az életet a "pozitív" mániás emberek? Azokra gondolok, akik pozitív gondolkodás mániásak.

2020. dec. 16. 19:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
65%

Évente kb 12 millió kislányból lesz gyerekfeleség a világon, akiknek jelentős része szintén gyermekkorában lesz anya, ti meg azt hiszitek hogy a b aszatlanság a legnagyobb sorscsapas ami csak történhet veletek.

Amúgy meg annyit fröcsögtök arrol hogy a nők piócák a párkapcsolatban, akik nem adnak nektek az ég világon semmit, de lehuznak titeket anyagilag és érzelmileg is, hogy az ember azt hinné, hogy nem sajnáljátok annyira az egyedüllétet.

2020. dec. 16. 23:00
 32/47 anonim ***** válasza:
32%
#28 A lényeg nem az, hogy az ő hibájából csúnyáb/átlagon alulibb a bástya, hanem, hogy aztán eljátsza, hogy gg ennyi volt. Brástyám hát Dany DeVitonak is van neje, azzal a töppedt kuglóf fejive. (A pénzét ő kereste, sikereit ő érte el és nem a genetika adta)
2020. dec. 17. 00:38
 33/47 anonim ***** válasza:
96%

Te szeretnéd hogy egy nő a pénzedért legyen veled?

Közben meg a hányinger rájönne mikor hozzá érsz és melletted jobb kinézetű palikkal kuratná meg magát?

Ugye hogy nem.

2020. dec. 17. 00:44
 34/47 anonim ***** válasza:
3%

Kétlem hogy a hányinger kerülgetné és csak a pénzéért lenne vele btw. Másrészt a kérdés arról szól, hogy "soha nem lehet barátnőjük". Ami még ha a golddiggeres mentalitással gondolkozunk is hülyeség, hisz ha szerezz pénzt akkor lesz. Azért meg dolgozni kell.

Viszont ez a "soha se lehet" mentalitás önbeteljesítővé is válik, ha valaki ennek okán ba$zik is tenni érte, hogy legyen, hisz az univerzum kigáncsolta még az anya méhben.

Akárhogy nézzük, ha befektet munkát\törekvést önfejlesztésre vagy pénz szerzésbe öli akkor lehet. Ha sarokba sír, hogy igazságtalan az élet úgy biztos nem.

2020. dec. 17. 00:59
 35/47 anonim ***** válasza:
38%

A nok is megszivjak 35-40 felett, nem kell aggodni. Tehat az elet igazsagos :)

36F incel

2020. dec. 17. 01:50
 36/47 anonim ***** válasza:
0%
2020. dec. 17. 03:26
 37/47 anonim ***** válasza:
26%
Hát figyelj. Én sokkal inkább együtt tudok érezni azokkal, akiik természeti katasztrófa áldozatai lettek, akiknek leégett a házuk, elvesztették minden vagyonukat, esetleg most az állásukat a covid miatt. Még a kivert, megkínzott állatokat is jobban sajnálom mint az olyan férfiakat akik naphosszat itt rinyálnak nő után. Igen, a fentebb felsoroltak miatt az élet nem fair. De attól hogy valakinek nincs barátnője, ezerszer rosszabb dolgok is vannak.
2020. dec. 17. 10:13
 38/47 anonim ***** válasza:
81%
Oké oké, hogy vannak sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek is, de basszus, az élet úgy szép, ha van egy társad, aki szeret.
2020. dec. 17. 10:18
 39/47 anonim ***** válasza:
21%

Volt lakásom,jó állásom és szemét számító, hazug nő miatt elveszítettem.Most élhetek megtűrve az öreg gennyet köpködő,fingós,csapkodós, morgós anyámmal és reményem sincs, hogy jobb lesz az életem.

Soha többé egyetlen szemét nő se kell,semmire !

Gyere cserélj velem, majd én pedig szenvedek helyetted a pi...a hiányában.

47 F

2020. dec. 17. 12:09
 40/47 anonim ***** válasza:
56%

Az élet nem igazságos de nem emiatt amit irtál .Mi az hogy nem lehet párod?

"Akinek nincs párja, csak magát okolhatja..." ez butaság.nekem sincs párom és nem miattam.volt már párom.egyszerüen akik a szintem vagy közeliek nem tudják a szintjüket .ez nem az én hibám.mindegy majd lesz valami reális igényü.persze csak magát okolhatja.ekkora baromságot.nem kéne mindenért mindenben rá nyomni a felelősséget még ha van is.akkor ilyen logika alapján ha valakit kirabolnak az is csak saját magát hibáztathatja nem?omnipotens baromság.

2020. dec. 17. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!