Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyedülálló társkereső férfiból ilyen sok van, egyedülálló társkereső nőből meg ilyen kevés?
Egyik társkeresőn rákerestem a női célkorosztályomra, 328 találat. Kíváncsiságból megnéztem ugyanezen korosztály férfi számát is, 3952 találat.
Tudom, hogy ez csak netes társkereső, de élőben is a saját korosztályomban (24-34 éves korosztály) a férfiak 60-70%-a tartósan egyedülálló, nem talál társat. A nőkből pedig ez a szám, csak kb. 10-15%
Tökéletesen megértem a kételyt, hogy mennyire is lehetek boldog valójában.
Hadd tegyem egy kicsit világosabbá. Mindig próbáltam megfelelni a szokásos elvárásoknak. 12 éves korom óta szőrtelenítettem, 14 éves korom óta sminkeltem. 15 éves korom óta kb folyamatosan diétáztam, heti hat napot tornáztam, stb. Szóval próbáltam a lehető legjoban kinézni, a legvonzóbb lenni. Aztán kb két és fél évvel ezelőtt szakítottam a volt barátommal, és egyszerűen a fent felsorolt tevékenységek egy részét nem volt kedvem többet csinálni. Úgy éreztem, hogy oké, a pasizás/szex/együtt élés/stb megvolt, ideje új és izgalmas dolgokkal foglalkozni, mint például egyetem :)
A vibrátor kérdés meg... Igen, eltaláltad, elég béna vagyok az ágyban. Az exem sokkal ügyesebb volt mint én. Mindig élveztem vele a szexet. Néhány hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy veszek egy vibrátort, mert hiányzott az orális szex élménye. És el kell mondjam, fenomenális. A vibrimmel sokkal jobb, mint bármelyik pasival akivel eddig voltam. Nem azért mert ők annyira bénák, hanem azért, mert az a mérnöki csoda annyira jó. Nem tartom a pasikat bénának azért, mert nem tudnak olyan orgazust okozni nekem mint a vibrim, mert még én sem tudok. A léghullámos technológiával nincs ember, aki felveszi a versenyt.
Még egyszer hangsúlyozom, megértem a szkepticizmust, három évvel ezelőtt én sem hittem volna el.
"a férfiak 60-70%-a tartósan egyedülálló, nem talál társat. A nőkből pedig ez a szám, csak kb. 10-15%"
MOndd, és mégis ki a franccal van párban az a rengeteg nő? ELárulom. Férfiakkal. Minden egyes nőhöz, aki párban van, tartozik egy férfi is, aki szintén párban van.
Férfiak beregisztrálnak mindenhova. Nagy részük ingyen prostit keres a felesége, barátnője mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!