Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Összejönnétek harmincas, elvált, gyerekes férfival?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 14:31
11/22 anonim válasza:
Külön-külön sem, nemhogy együtt.
12/22 anonim válasza:
Húgom egy húszas évei végén járó pasival van. A srácnak van gyereke, de a nőt sose vette el, a gyerekről alapvetően gondoskodik és látogatja. Van ilyen, de hosszú jövőt nem jósolok a dolognak.
13/22 anonim válasza:
12 vagyok azt kifelejtettem, hogy a srác gyereke egy görbe estén sikerült be...
14/22 anonim válasza:
Soha. Mindegyik önmagában kizáró ok.
16/22 anonim válasza:
Huszonéves anyukák is számítanak? Akkor igen, pont ilyen férfit keresek.
17/22 anonim válasza:
29 éves elvált egy gyermekes anyuka vagyok . Én igen.
18/22 anonim válasza:
Anyám 22 évesen jött össze apámmal, aki akkor 39 volt, és apámnak volt egy fia az előző házasságából.
Apám és anyám azóta is boldogan élnek együtt.
19/22 anonim válasza:
Nem akarok gyereket, sajátot sem, másét meg főleg nem.
Azzal, hogy elvált, nem lenne bajom.
20/22 anonim válasza:
Gyerekessel soha. Az utolsó kapcsolatom azért ment tönkre, mert ő mindenáron gyereket akart én pedig mindenáron nemet mondtam. Az előtte lévő kapcsolatom egy elvált, gyerekes apuka volt, soha többet. Ott megtanultam, hogy ebben a témában számomra nincs kompromisszum, csak és kizárólag gyerekmentes pasi jöhet szóba. Az elvált nem zavarna, ha nincs gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!