Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leutánzom egy híres sztár stílusát akkor lehet barátnőm?
#9 Antonio nem azért vonzó, mert gazdag meg 60 éves (????)
És nem is a minőségi ruhák miatt. És kérdező, nem is a parfüm miatt.
Ő egy jóképű, férfias, vonzó férfi, aki akkor is sikeres lenne a nőknél, ha bolti eladó lenne, de nem lenne az, mert remekül gitározik és énekel, tehát valamilyen no name spanyol bandában is lehetne énekes. A lényeg, hogy maga a férfi ellenállhatatlan. Nézd meg a desperadot, olyan állatiasan vonzó kisugárzása van, hogy az már hihetetlen. Szóval nyugi, ő csóróként is sikeres lenne, aki meg nem sikeres, fölveheti a bőrszerkót meg fújhat magára bármit, csak a utánzós kis senki marad.
A sikert az egyéni stílussal lehet elérni. Már akinek van.
hidd el muci, ha a banderas egy dohányboltban dolgozna, akkor rá sem ragadna ennyi nő.
A híres emberek leginkább a "nem szokványos" életmód miatt vonzóak és nem fletétlen a külsőségek miatt
#11:
Az a szitu, hogy Banderas jelenleg egy dúsgazdag 60 éves férfi színész, jó ízléssel. Tudja, hogy nem egy 30 éves hancúrkandúr már, és pont annyira öltözik lazán és divatosan, hogy ízléses legyen az ő korában.
A Desperado meg egy 25 éves film. Ez van, telik az a rohadt idő.
De az, amit abban a filmben visel, az nem az ő stílusa, hanem a jelmeztervezőé. Mondjuk szerintem ciki lenne egy veszkó csizma 2020-ban egy randin, de hát ízlések és pofonok.
Az Interjú a vámpírral, a Zorro, az Evita, a Desperado, és a többi: film. Amit ott hord, az egy jelmez. Oké?
Nagyon bírom, mint színészt, és szerintem a hangja is nagyon jó. De stílusikonként 2020-ban nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!