Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy férfi, de sokkal magasabb státuszú, mint én. Ezt nagyon szégyellem is. Lehet nála esélyem?
Nem gondolom, hogy a szeretet a primitív emberi ego által kreált társadalmi skálarendszerektől függene.
Egyáltalán azt sem értem, hogy milyen formában "magasabb" státuszú ő nálad.Ez inkább a te gondolkodásmódodból eredő félelem problémaköre.
Példának okáért más értékrend szerint mindenféle társadalmi státusz nélkül is lehet valaki felsőbbrendű lény bármilyen ilyen státusszal képzet társított embernél, mert azon rend szerint a valós érték a jellem nemessége, tisztasága, és milyensége az irányadó.Ebben a formában sok 10 év alattit ismerek, aki felsőbbrendű lény, s ezzel arányban jóval magasabb sűrűségi szinten van, ami ebben a kontextusban az a frekvenciatartomány, amin a vizsgált tudatossági szint rezeg.
Tehát a valós kérdés az, hogy neked miért nincs esélyed saját magadnál?
Nem érzed magad egy szeretetteljes, elfogadható, jó embernek?
És ha a kiszemelt férfi azért nem akarna veled lenni, mert ezen primitív skálarendszer szerint te "alacsonyabb" státuszú vagy, akkor biztos az, hogy az a férfi jó választás lenne?Szerinted egy szeretetteljes ember ezek alapján válogat?
"A társadalmi státuszon inkább a nők rugóznak."
Több diplomás nőnek van nem diplomás párja, mint fordítva
6.-nak.
Pontosan!
A gond csak az, hogy ezek a NAGYÉRTELMISÉGITANULT, büfé-ruhatár szakos lányok, azt hiszik, hogy e miatt emberileg többet érnek másoknál, és nem veszik emberszámba sem a szakembert, hiába keres 500+ -t, sem a diplomás, de csóró...pl.:tanárt sem.
A párom takarító nő volt amikor összejöttünk. Nekem 2 diplomám van, közèpvezető vagyok.
6 éve vagyunk együtt, igaz hogy a párom tanult, most fog vègezni az egyetemen.
Nem az számít hogy most hol vagy hanem mit teszel azèrt hogy feljebb kerülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!