Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is jó lenne ha be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jó lenne ha be lehetne kapcsolni a gondolatolvasást randira?

Figyelt kérdés
Tök sok időt spórolni meg mert egyből tudnád hogy bejössz neki vagy mik a szándékai.Esetleg le akar húzni.
2020. dec. 12. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Akkor nőként többet egy liftbe se szállnék férfiakkal, nemhogy randiznék. Így legalább bemesélhetem magamnak, hogy nem csak az jár a fejükben, hogy pinabaszásszopáspinabaszásszopás.
2020. dec. 12. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Határozotan nem. Én nem vágyom arra, hogy lássam a gondolatait a páromnak, abban semmi pláne nincs. Kommunikálni, ismerkedni, beszélgetni akarok.

F

2020. dec. 12. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:
94%

1: meg fogsz lepődni, de elég kevés nőről jár ez a fejemben, és ott sem a konrkét "baszáspina", hanem hogy milyen jó csaj.

Gyakorlatilag azokról, akik csinosak, de semmi, de semmi egyéb érdekesség nincs bennük.

Viszont mivel az üres fejű csinoskák nem kötnek le túl sokáig, így maximum 1 emeleten át "élvezhetnéd" ezeket a gondolatokat, a liftezés további részében már régen más járna a fejemben, nem is a csaj.

Ha randizom egy érdekes csajjal, akor ez futó gondolat (nyilván vágyom rá), de a maradék időt kitölti az, amiről beszélünk.

F

2020. dec. 12. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Nem lepődöm meg, csak már nem vagyok naiv kislány.

Túl sok a magyarázkodás.

2020. dec. 12. 17:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolsz, amit akarsz... de egyet ne felejts! én férfiként tudom, hogy mi jár a fejemben, te nőként meg csak tippelgetsz :)
2020. dec. 12. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nem csak randira kapcsolnám be
2020. dec. 12. 19:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Semmi jó nem lenne abból, ha azt olvasná a randipartnerem a gondolataimból, hogy "Úristen , ideges vagyok, mindjárt a cifra is rámjön, viselkedjek természetesen. Vajon ő is izgul? A mosógépben felejtettem a ruhát. Ha rendelek egy pohár bort alkesznak gondol? Igen, ez nem jó ötlet. Tök cuki heg a kezén, biztosan még gyerekkorában szerezhette" stb, stb.
2020. dec. 12. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Én halál paranoiás lennék, ha a randipartnerem olvasni tudna a gondolataimban. Nem azért, mert olyan vállalhatatlan dolgokat gondolok róla, hanem azért ennyi magánszférám hadd legyen, na. :D
2020. dec. 12. 19:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Soha többé nem lennének párok, mert pár perc sem lenne, míg valamelyikük ott hagyja az egészet! XD Nagyon rossz ötlet!
2020. dec. 12. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!