Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet itt gyakorin ismerkedni?
Ez nem társkereső.
Randivonal
Badoo
Tinder
Stb
1.,3. Nem társkereső, de van már ismerkedés kategória.
Kérdező: vagy rosszul választasz, vagy veled van a gond.
#8 Attól, hogy vannak emberek mindkét nemből akik itt is ismerkednek simán, a többség mégsem erre használja az oldalt, hanem arra, hogy kérdezzen vagy válaszoljon. Hogy lazítson és olvasgasson.
Ja, amúgy van már társkereső topic is, sosem írtam oda, mégis úton útfélen rám írnak ha ott van a nemem és az életkorom. Amit csak ritkán adok meg, olyankor, ha a kérdés szempontjából releváns. Vagy néha a válaszomból derül ki az állapotom és rám írnak. Kérdem én: Miért? Tudja a nemem, életkorom (van akinek ez bejön) esetleg az alkatom ha olyan a kérdés vagy a foglalkozásomat ha épp arról írtam. És máris ismerkedni akar, ennyi alapján, röhej. Azt sem tudja, hogy én éppen keresek-e társat.
Amúgy az a vicc, hogy én is ismerkedtem már itt, de akkor egy értelmes téma kapcsán kezdtünk beszélgetésbe, és a beszélgetés elég érdekesnek bizonyult ahhoz, hogy kíváncsiak legyünk egymásra.
De amíg csak dumálgatsz valakivel, mit vársz? Addig csak annyit tudok mondani, hogy nem társkereső az oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!