Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként vagy férfiként egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként vagy férfiként egyszerűbb párt találni társkeresőn szerintetek?

Figyelt kérdés

Mindig azt olvasom, hogy nőként sokkal egyszerűbb, de én nem ezt tapasztalom.

Az exem gerinces módon megoldotta, alattam kezdett el ismerkedni, majd miután emiatt kiraktam, össze is jött az illetővel. Az már más kérdés, hogy az ilyen kapcsolatok mennyire hosszú életűek, de nem is ez a lényeg. Szóval neki ezek ellenére egyből összejött..

Én meg sokáig úgy voltam vele, hogy adok időt magamnak regenerálódni, mert nem hajt a tatár és előbb megtanulom jól érezni magam egyedül.

Mikor már úgy éreztem, hogy készen állok, én is regisztráltam egy oldalra.

Akadnak persze érdekes emberek, akikkel tök jókat beszélgetek. Viszont azt tapasztalom, hogy több olyannak is esélyt adok, akik alapvetően elsőre nem annyira az eseteim, viszont kép alapján hasonló az érdeklődési körünk. Ritka az olyan, aki külsőre is megfog, és az is látszik rajta, hogy vannak közös pontok.

Szóval egyelőre úgy érzem, hogy nem egyszerű a társkeresők világa nőként sem, sőt, szerintem férfiaknak talán könnyebb dolguk lehet, mert csinos/igényes, szép lány szerintem több szingli akad, mint hasonló férfi.

Persze nem akarok megbantani senkit, meg nincsenek is nagy elvárásaim külsőt illetően, de rengeteg olyan fazon van fent, akik egyszerűen igénytelenül néznek ki, és akkor még mindig nem arról beszélek, valaki sármos-e vagy sem... :(

Nektek mi a tapasztalatok? Érdekelne férfi / női oldal is, én még új vagyok ebben a világban.

2020. dec. 10. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A netes tarskeresős időszakom volt a legjobb!!Én annyit röhögtem,hogy fájt a hasam.:D

Elég sok fura nő volt ott.Aztán voltak ezek a bemutatkozó szövegek.Üdítő volt olvasni.

Persze ott voltak a 18-20 éves cicalanyok is,akik mind komoly kapcsolatot kerestek.Emlékszem ,egyik épen egy dzsip motorhaztetején hasalva,bikiniben írta ezeket.

Igaz 22 ig imitt,amott volt ruha.Aztán ahogy peregtek az evek,úgy 30 felett valamivel több öltözet,ruha jelent meg.Ott már csak sejtelmes koszrümök,középen a cickóvonallal.

40 felett jöttek az elegans jol takaró ruhak.Aztan 55 től a lazabb ,lenge otthonka jellegű cuccok,egyberuhák,tavolabbi,egészalakos fotók.

Életvidám,humoros ferfit ...

keresett,viszont nehány levelváltás utan egy tök ártalmatlan viccre besertődött.

Ez a durci -murci ,nem szólokhozzád típus volt.

Voltak a a "nehezenmegszerezhető"(ez ,az a fajtatujatok,akivel elkezdesz levelezni,es beszelgetni.Es ez úgy néz ki,higy irsz először 5-6mondatot bemurakozásként.Majd jön a valasz:Igen.Te megint irsz.Válasz:Majd meglatjuk.Megit irsz egy csomót,válsz Elhiszem.En is.Aha,Igen,nem,Keveset...

:D

es van az "én csak baratkoznivagyokfent" típus.

:D

Nagyon tetszett,nagy élmény volt az a 4 hónap!Mindenkinek ajálom ,aki meg nem próbalta,próbalja ki.

:-)

2020. dec. 11. 08:25
 12/16 VincentLaw ***** válasza:

#1 "Azokkal beszélgethetsz, akiket te választasz, nem minden hulladékkal"

Hát ez nagyon nincs így. Pasiként, akiket kiválasztasz, nagy eséllyel vissza sem fognak írni (és teljesen mindegy, hogy Palvin Barbi, vagy a kocsmáros Julcsi). Szóval beszélgetésről nem igen beszélhetünk. A választás és a döntés a nő kezében van, hogy kivel akar egyáltalán ismerkedni, nem pedig fordítva.

#9 Adom

2020. dec. 11. 14:12
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
Mondjuk azok a csajok, akik a Tinderen, azaz egy szexpartnerkeresőn akarnak ismerkedni, azok mit várnak?
2020. dec. 11. 14:19
 14/16 A kérdező kommentje:

Én nem tinderen vagyok fent, ha ez nekem szólt.

Egyébként meg más lehetőség most nem igazán van, tekintve, hogy minden zárva.

Kb a kirándulás van, amit tudok és szoktam is csinálni, de az erdőben csak nem fogok leszólítani egy random férfit. :D

2020. dec. 11. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Méé nem?

Az erdész mán nem is jó?

2020. dec. 11. 14:38
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Melyiknek konnyebb? Egyertelmu h a noknek. Csak valogatniuk kell. Meg a legutolso kocsmaros Julcsi is kap heti 1 probalkozo kant legalabb. Ellenben ha atlag pasi vagy, akkor 3-4 evente orulhetsz ha nő szobaall veled.
2020. dec. 11. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!