Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen pasinak is lazán lehet ilyen csinos nője, ha kellően humoros, értelmes (mondjuk bűvész a pasi)?
Pl sima 10/5-ös pasi
és a csaja szerintem 10/8 is megvan, bár lapos a melle, de nem olyan rossz a nő

Nos nekem ez a hapsi semelyik skálán se 5ös... kezdjük ott.
A képen szereplő vagy hasonló nők is hasonlóan gondolkodnak szerintem. Még hogy nem rossz nő.. :D

Ez egy előnytelen kép egy különben nem rossz külsejű fazonról.
Egyébként igen, lehet.
Az életben is látok ilyen példákat.
Persze...Nem ez a jellemző, de vannak egész érdekes párok, akiket külsőleg nem tart a többség összeillőnek.

Még egy ilyen szép, csinos nő is csak 8-as,mert "lapos" a melle, holott sztem teljesen rendben van. Még jó, hogy az én férjem nem ilyen f.sz, hogy a mell méret miatt pontozgatott.. Aki így áll a nőkhöz az lehet 10/10-es pasi is, egy felszínes gyökér, aki nem érdemel párkapcsolatot.
29 N

3: egyetértek a nő alakja mindenestül nagyon jó, karbantartott, sportos alkata van (nekem arcra nem tetszik, de ott sem csúnya, ez ízlés kérdése)
A kérdezőnek meg nem azért nincs csaja, mert így áll a nőkhöz (szíve joga, hogy ő a teltebb melleket szeresse), hanem azért, mert azt gondolja, hogy egy párkapcsolat 10/x-ből áll, és kizárólag az ilyen szempontok játszanak benne, mint mellméret, meg mennyire jóképű a fazon

7: ez az amit sem a nők, sem a férfiak nem szoktak megérteni.
Nekem ez az alkat tetszik egy nőben, és valóban nagyon-nagyon ritka, hogy ilyen akat mellé nagyobb keblek társuljanak.
Amikor azt mondom, hogy nekem a kismellű nők is tetszenek, akkor mindkét nem rögtön leszól, hogy biztos nem így van, minden férfinek csak a nagyok kellenek, biztos csak kamuzok.
Pedig akinek ez az alkat a vonzó, az pontosan tudja, hogy így fog kinézni a párja, és nem azon pörög, hogy csak 10/8.

Ez egy helyes pasi, és egy gyönyörű nő. Nem értem, hogy mi a kérdés? Vagy mi a probléma?
Mindketten fiatalok, fittek, úgy tűnik szeretik egymást, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!