Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép barátnö az pénz vagy kapcsolati töke kérdése?
Egy széles ismertségi kört kell kiépíteni, amiben lehetőleg van sok potenciális nő.
A többi nem igazán számít, igazából csak kompromisszumkészség kérdése.
Én sok embert ismerek, sok haverom van és egy viszonylag széles közvetlen baráti köröm, de sajnos alig-alig van köztük csaj.
Így nagyon beszűkülnek a lehetőségek.
Nem is feltétlen azért fontos, hogy nők legyenek a baráti társaságban, mert majd velük jössz össze, hanem mert ők esetleg be tudnak mutatni barátnőiknek, lány rokonaiknak stb.
A buszon, moziba, utcán, boltban meg nagyon kevesen fognak ismerkedni.
Most gondoljunk bele a szituációba.
Józsi egy 40 ezres városba lakik ,ahol van mondjuk 2 bevásárlóközpont, meg pár nagyobb bolt, egy mozi és mondjuk 5 szórakozóhely, meg jópár kisebb kocsma.
Ha mindenhol, minden neki tetszó nőnek bepróbálkozik, akkor elég hamar feltűnő lesz és tudni fogják róla, hogy "vele vigyázzatok" "ott az a hülye, aki mindenkinek osztja az észt" stb...
PErsze BP-en más, ott több a lehetőség és kevésbé fognak elfogyni a potenciális "jelöltek" és kevésbé lesz feltűnő, ha valaki ezt csinálja.
Ezért baromság az ilyen nyílt ismerkedés.
A mai világban ez furcsa és kínos tud lenni elég hamar, főleg ha egy átlagos férfi csinálja és főleg ha nagyon nem tud csajozni/kezdő a dologban.
És DE van vesztenivalója. Pontosan az amit leírtam.
#14 jobb esetben minden az.
Az ember saját sorsának kovácsa.
Amilyen munkát végez a kovács, olyan lesz a sorsa.
Én sem értek egyet a 13-asal
Akik nyitottak bárhol tudnak ismerkedni.
De én alapból nagyon aszociális vagyok és nem kezdeményezek, annak meg nincs sok értelme hogy annyit mondjak nagyon tetszik de nem tudom tovább folytatni mert annyira nem vagyok hozzászokva beszélgetésekhez meg annyira jól elvagyok magamban
Annak sincs sok értelme, hogy ha azt se mondod neki, hogy "nagyon tetszik" és úgy "vagy el magadban nagyon jól".
Legalábbis akkor, ha párkapcsolatot szeretnél.
Most akkor döntsd már el, hogy mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!