Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, hogy aki 35+ évesen szűz az csak valami fantasztikus személyiségű egyén lehet?
Ha itt a gyakorin ilyen férfiról van szó, akkor elárasztják a dicsérő kommentek, hogy ő az ideális férfi, mert nem fekszik össze mindenkivel, meg az igazira vár és ez olyan szép.
Az nem jut eszükbe, hogy összefeküdne ő csak senki nem akar vele, mert ronda?
Szerintem is inkább az ellenkezője és valami baj lehet a személyiségével, ha nem tud kapcsolatot kialakítani egy nővel.
Nem kezdenék ilyen emberrel. Amúgy se vagyok annak a híve, hogy az igazinak tartogassam magam, számomra ennek nincs értelme és nem jönnék össze olyannal, aki így gondolkodik, túlságosan ütközik a két nézet.
Az okat csak az az ember tudja pontosan aki ebbe benne van .
Barmi lehet ,rossz rettenetes gyerek kor :(
Azzal ,hogy ők bantva vannak mégjobban bezárkóznak .
Senki nem lat bele más eletébe ,lelkébe.
Ötletelgetni lehet csak ,de az felesleges .
Es mielőtt még rám rontatok sem férfi sem szűz nem vagyok :)
Miért érdekli néhány gyakorist, hogy egyes emberek mit gondolnak a 35+ szűz emberekről?
Minden okkal történik, aki 35 évesen szűz valószínűleg nem így tervezte. Nem hiszem hogy beléjük kellene rúgni csak azért, mert az élet egyik területén sikertelenek. Amit írsz a kérdésben nettó suletlenség, nők töredéke vágyik 30 feletti tapasztalatlan férfira, akinek mindent meg kell tanítania mind az ágyban, mint a párkapcsolat terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!