Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk,férfiak!Mi lehet a baj(velem)?40+-os,formás,feszes,telt nő vagyok.Intelligens,kedves.A közelmúltban volt 2 kapcsolatom.Mindketten szerették a személyiségemet,tetszett nekik a kinézetem,állítólag a szex is jó volt velem.Most mégis egyedül vagyok.

Figyelt kérdés

2020. dec. 6. 00:55
 81/97 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudjuk a hízás okát - lehet, hogy lelki okai voltak? - ha már állandóan azt írod, hogy egészséges vagy?

Az biztos, hogy értelmes nő lehetsz (a stílusod alapján) de a testképzavar biztos megáll, a lelki sérülés biztos megáll, a téves helyzetértékelés biztos megáll. Hogy másról só se essék.

Hogy lehet valaki egyszerre izmos, sportos és olyan BMI értékkel rendelkező, amely a legnagyobb titok - még anonim oldalon is?

Azon nem csodálkozom, hogy az idős ember megfektetett, és azon sem, hogy a fiatal pasit te megfektetted. Ezzel nekem semmi gondom. A kiírás oka érdekelne inkább.!

2020. dec. 16. 08:58
 82/97 A kérdező kommentje:

Alaposan belemész a felvetett kérdésbe.Nem mondhatom,hogy nem szeretnél segíteni.:)

Lelki okai vannak az elhízásnak.Ahogyan nagyon sokaknál.(És mint a legtöbb betegségnél.)

Bátorkodtak már mások is azt mondani,hogy értelmes vagyok.

Aki komolyabban megismer,erősebb kifejezést is szívesen használ.:)

Úgy lehetek sportos,hogy szeretek mozogni.Mindig mocorgós típus voltam.

Jelenleg sétálni,tornázni,jógázni szeretek.És mielőtt megkérdezed,vannak olyan ászanák,jóga gyakorlatok,mozdulatok,amiket én is tudok csinálni.Ráadásul a jóga,több mint mozgás.Jóval több.Fontos a szellemisége is.Illetve,szerintem nem leválasztható a mozgástól.

A sok mozgásból adódóan,bármilyen hihetetlenül hangzik,izmos vagyok.Például a lábaim is azok.A hátsómra azt szoktam mondani,hogy az már "segg",nem fenék.Annyira feszes.

Innentől,már biztosan nem írom ki a BMI számomat,mert az már végképp érthetetlen lenne számodra.

Képet nem küldök magamról.Ha találkoznánk,láthatnád azt,amit itt csak valamennyire érzékeltetni tudok.

Nem fektetett senki,senkit.Mindkét partnernél,kölcsönös volt a vonzódás.

2020. dec. 16. 11:45
 83/97 anonim ***** válasza:
57%

Akkor meg valamit nagyon tudsz, vagy nagyon bevállalós vagy az ágyban!

Sőt!

Többet tud(hat)sz az ágyban, mint a lelki kapcsolatokban, holott lehet, hogy mindkettő ugyanolyan magas színvonalon van!

Akire egy sokkal fiatalabb pasi rámozdul, aki egy öregembert ki tud elégíteni, az nem lehet kispályás.

Nem akartam már írni, de időközben erre a cikkre bukkantam:

[link]

Biztos hogy jók a melleid, jó a feneked és profi szex-masina vagy, de neked lelki kötődésre van szükséged: te egy szeretetéhes 40-es nő vagy!

Szerintem!:)

2020. dec. 16. 12:48
 84/97 A kérdező kommentje:

Köszönöm a cikket! Elolvastam.

Látom megértettük egymást.:)

Köszönöm az aktív részvételedet!

Az idősebb partner sem volt öreg.Nagyon nem!:)

2020. dec. 16. 13:22
 85/97 anonim ***** válasza:
73%

"Most mégis egyedül vagyok."

Te hogy látod? Szerinted miért?

2020. dec. 17. 12:30
 86/97 A kérdező kommentje:

Az első partnernél,még mindig kutatom az okát.

Odáig jutottam,hogy már engem is kezd zavarni az értetlenkedésem...

Mert ő egyenes,őszinte férfi.Meglehetősen világosan és egyértelműen beszél.

Nem szoktam ennyire fafejű lenni.Egészen új helyzet.Ez is.

A második partnerrel nem alakult drámaian a helyzet.Csak akkor úgy láttam.:)

2020. dec. 17. 14:43
 87/97 anonim ***** válasza:
61%
Öreg vagy. Az a baj
2020. dec. 25. 18:18
 88/97 A kérdező kommentje:

Te meg hülye!

(Sosem hittem,hogy valaha ilyet írok valakinek.Ez volt a legdurvább beszólásom.Nem bánom.)

2020. dec. 25. 18:27
 89/97 anonim ***** válasza:
26%
Mit akar egy vén 40!-os nagyi az élettől kedves granny?
2020. dec. 25. 18:29
 90/97 A kérdező kommentje:
Nem hülye vagy,hanem ostoba!
2020. dec. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!