Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,férfiak!Mi lehet a baj(velem)?40+-os,formás,feszes,telt nő vagyok.Intelligens,kedves.A közelmúltban volt 2 kapcsolatom.Mindketten szerették a személyiségemet,tetszett nekik a kinézetem,állítólag a szex is jó volt velem.Most mégis egyedül vagyok.
70-es.
Nem tudom,hogy ez miért fontos,de mindkettővel jó volt.Más volt,de jó.
Részletekbe nem bocsátkozom.
Lehet, hogy a kérdezőnek testkép-zavara van?
Lehet, hogy a kérdező bögyös-faros, és mint ilyen nagyon kívánatos, és ez elbizakodottá teszi, vagy épp emiatt nem mert felvállalni az alkatát?
Bizonyos esetekben rendkívül határozott, de a kérdés nekem mégis egy segélykiáltást sugall.
Bár akinek van fiatalabb és idősebb szeretője is, az nem lehet nagyon hamvába-holt amazon.
72-es.
Mert nem tudom,hogy miért fontos!
73-as.
Köszönöm a válaszodat!Teljes mértékben igaz!
Mert egy szálkás izomzatú sportos férfiként nem tudok vonzódni egy durván igénytelen és elhízott 150 kilós nőhöz függetlenül, hogy magát csak "telt"-nek mondja vagy "van egy kis pocim de nem vészes" és társai.
A vonzódás,nem csak külső kérdése.
Amikor 58 kg voltam,90-70-90-es méretekkel,C-D kosaras,gyönyörű mellekkel,akkor sem a külsőmmel "fogtam" meg a férfiakat.Hanem a kedves,jólelkű személyiségemmel és az intelligenciámmal.
A mozgás mindig fontos volt nekem.(Ahogyan az olvasás és tudás is...)
Most is,hogy jóval nagyobb méretű vagyok.
Nagyon sokat sétálok,mindennap tornázok és néha futok.
Semmiféle egészségi problémám nincsen.
Gyerekkoromban voltam egyszer influenzás,majd néhány alkalommal náthás.
Ennyi volt az összes betegségem.
Azért 40+ életkorban ez nem rossz,szerintem.
"Most is,hogy jóval nagyobb méretű vagyok."
Valami biccent, valami nem stimmel.
Te nem mered felvállalni magad - és ennek te jól tudod az okát!:)
Az, hogy egészséges vagy, az nem volt itt kérdés.
Nyilván, ha 2 pasit is ki tudsz elégíteni. (hány éves a fiatalabb és hány éves az idősebb?)
De akinek van két szeretője, miért elégedetlenkedik?
Ha kiírtad, miért nem itt folytatjuk?
Itt senki sem hibátlan, tanulni mindenkitől és mindenki példáján lehet.
Semmi nem biccent.Voltam én is normál méretű.
Fel merem vállalni magamat.De nem teregetek ki mindent.Ezért lett volna jobb privátban.Talán.De egyetértek,a tanulás lehetőségét tekintve.
Fontosnak tűnt az egészség kérdése.Mert a kövér emberek megítélésénél,sajnos előkelő helyen szerepel az a téveszme,hogy egészségtelenek.
Nem egyszerre volt a 2 pasi.
Írtam fentebb,egyikük,jóval fiatalabb,másikuk,jóval idősebb,mint én.
Nem voltál eléggé figyelmes.Nincsen 2 szeretőm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!