Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír rám a pasi hogy "Hey" erre válaszoltam, utána kérdezte hogy vagyok erre is válaszoltam és most "eltűnt" a pasi egy hete hiába volt online meg sem nyitja az üzenetem, nem olvassa el. Ennek mi értelme van? Megmagyarázná valaki?!
"Dehát, nem vagyok bunkó, így válaszoltam neki,"
Ilyenre nem reagálni nem bunkóság. A kutyámhoz sem szólok így.
haha nem azért reagáltál mert nem vagy bunkó, hanem mert annyira rohadtul bejön, hogy még ezt is elviseled :D
amúgy jó eséllyel nem annyira érdekled, hanem a másik x akire még ráírt ugyan így azokkal van jobban el. de ha vársz türelemmel lehet egyszer eljut hozzád is.
"haha nem azért reagáltál mert nem vagy bunkó, hanem mert annyira rohadtul bejön, hogy még ezt is elviseled :D"
Jah én is gondoltam erre, hogy nem ismerik egymást de a gyerek nagyon jóképű, a csajnak meg bejön és ezért van rákattanva erre a témára. Kb ez a legreálisabb opció, a többi csak rizsa.
Attól függetlenül nem vagyok bunkó, ha tetszik ha nem.
Semmi köze a kettőnek egymáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!