Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most hogy nincs nyitva semmi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogy nincs nyitva semmi, nem is lehet csinálni semmit kint sem, mert hideg van,ti hogy ismerkedtek?25/f

Figyelt kérdés
Szóval letöltöttem a tindert is már, de ra kellett jönnöm, h nem az én műfajom ez a kép alapján jobbra pöccintés. De már jó lenne ismerkedni lányokkal, egyetem is online formában van most, szóval még az sincs, h ott vagy munkahelyen találkoznék emberekkel. Vagy most tényleg mindenkinek megallt a szexuális, társkeresési élete?:/

2020. dec. 5. 07:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%

#10-es válasza tökéletesen leírja az én helyzetemet is. 😅

20L

2020. dec. 5. 21:53
 12/25 anonim ***** válasza:
35%
Instagrammod van? Néha ki lehet fogni egy helyes csajt. Csak ne sablonos szöveggel nyiss! Ha normális, akkor valamit vissza fog írni, még ha nemleges is a válasza. Azok a lányok, akik elolvassák, de nem válaszolnak vagy még csak meg sem nyitják az üzenetet, azok vagy foglaltak vagy beképzeltek -> (az ilyenek azt hiszik, hogy ettől felsőbb rendűek, egoisták)
2020. dec. 5. 22:03
 13/25 A kérdező kommentje:
Már komolyan azt hittem, hogy egyedül vagyok a problemámmal, köszönöm az utolsó pár embernek, h válaszoltatok!😅😅
2020. dec. 5. 23:00
 14/25 anonim ***** válasza:
42%

25 évesen komolyan tininek érzed magad?

Amúgy, szerintem egyelőre hanyagold ebben az időszakban az ismerkedest, majd ha lemegy könnyebb lesz ismerkedni és több energiát is bele tudsz fektetni.

2020. dec. 6. 02:24
 15/25 anonim ***** válasza:
55%
Nekem mindig az áruházak pénztáránál való sorban állás volt a kedvenc vadászterületem. De azt hiszem, a mai lányok igencsak furcsán néznének, ha valaki ott próbálkozna be náluk.
2020. dec. 6. 17:28
 16/25 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, hogy hova írjam, de megnéztem, h hány évesek irnak a kategóriakva és úgy gondoltam ez a megfelelő szamomra😅😅
2020. dec. 6. 22:30
 17/25 anonim ***** válasza:
60%
GTA RP ott lehet csajozni meg az ilyen RPG játékok ott más sokan összejöttek
2020. dec. 16. 21:42
 18/25 A kérdező kommentje:
Nem élek ilyenekkel🤣🤣🤣🤣
2020. dec. 16. 22:20
 19/25 anonim ***** válasza:
Na látod és épp ezért nemis ismerkedsz
2020. dec. 16. 23:18
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
25 éves vagy. Felnőtt ember. Nem tudom, feltűnt-e
2020. dec. 17. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!