Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy nincs nyitva semmi, nem is lehet csinálni semmit kint sem, mert hideg van,ti hogy ismerkedtek?25/f
Figyelt kérdés
Szóval letöltöttem a tindert is már, de ra kellett jönnöm, h nem az én műfajom ez a kép alapján jobbra pöccintés. De már jó lenne ismerkedni lányokkal, egyetem is online formában van most, szóval még az sincs, h ott vagy munkahelyen találkoznék emberekkel. Vagy most tényleg mindenkinek megallt a szexuális, társkeresési élete?:/2020. dec. 5. 07:51
11/25 anonim válasza:
#10-es válasza tökéletesen leírja az én helyzetemet is. 😅
20L
12/25 anonim válasza:
Instagrammod van? Néha ki lehet fogni egy helyes csajt. Csak ne sablonos szöveggel nyiss! Ha normális, akkor valamit vissza fog írni, még ha nemleges is a válasza. Azok a lányok, akik elolvassák, de nem válaszolnak vagy még csak meg sem nyitják az üzenetet, azok vagy foglaltak vagy beképzeltek -> (az ilyenek azt hiszik, hogy ettől felsőbb rendűek, egoisták)
13/25 A kérdező kommentje:
Már komolyan azt hittem, hogy egyedül vagyok a problemámmal, köszönöm az utolsó pár embernek, h válaszoltatok!😅😅
2020. dec. 5. 23:00
14/25 anonim válasza:
25 évesen komolyan tininek érzed magad?
Amúgy, szerintem egyelőre hanyagold ebben az időszakban az ismerkedest, majd ha lemegy könnyebb lesz ismerkedni és több energiát is bele tudsz fektetni.
15/25 anonim válasza:
Nekem mindig az áruházak pénztáránál való sorban állás volt a kedvenc vadászterületem. De azt hiszem, a mai lányok igencsak furcsán néznének, ha valaki ott próbálkozna be náluk.
16/25 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, hogy hova írjam, de megnéztem, h hány évesek irnak a kategóriakva és úgy gondoltam ez a megfelelő szamomra😅😅
2020. dec. 6. 22:30
17/25 anonim válasza:
GTA RP ott lehet csajozni meg az ilyen RPG játékok ott más sokan összejöttek
18/25 A kérdező kommentje:
Nem élek ilyenekkel🤣🤣🤣🤣
2020. dec. 16. 22:20
19/25 anonim válasza:
Na látod és épp ezért nemis ismerkedsz
20/25 anonim válasza:
25 éves vagy. Felnőtt ember. Nem tudom, feltűnt-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!