Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogyan viszonyulnátok ahhoz, ha a pasi, (aki tetszik vagy jártok vele) csak szüzen akarna/fogadna el titeket?
Szűz vagyok, és így is szakítanék. Nekem az ilyen kikötés nem tetszik.
Egyébként pont pár napja olvastam egy verset, hogy miért "mocskol" a férfi keze.
"If he says your body is ruined
because it has been touched
by another man's hands
before his,
ask him how many women's bodies
have his hands ruined
and what is wrong,
in his mind, with a man's hands
that they only know
how to ruin a woman's body
rather than love it?"
(Nikita Gill)
Abszolút trollok vagy zárt osztályosok.
Különben nagyon tetszik az idézet 14es:)
Szerencsère a legtobb férfi nem ilyen...
En is lefekudtem a barátommal, de ha szakitanank es lenne egy uj, es neki ez problema lenne, foleg ugy, hogy o se szűz, haaat... nem is jönnénk ossze, szoval nem kene szakitani
A szex jo dolog, de semmi tobb. Annyira tulmisztifikaljak egyesek. Na meg, jo ha az ember lányának is van tapasztalata 20 felett es nem fekszik egy helyben es varja az orgazmust.
Tartsuk tiszteletben egymás elveit. Ha valaki csak szűz párt akar magának, az is elv a sok más közül.
Hangsúlyozom: A kettős mérce, hogy a nem szűz elvárja a másiktól, hogy ő viszont az legyen, az valóban nem okés.
De vannak férfiak és nők egyaránt (párat személyesen ismertem), akiknek az volt a hozzáállásuk, hogy kizárólag az egyetlen igazinak tartogatják magukat, akivel együtt öregednek majd meg és soha senki mással nem kerülnek mélyebb viszonyba és némelyikük még csak vallásos sem volt, csupán ez volt a felfogásuk.
Pártatlanként is azt mondom, hogy a szűz+szűz=házasság, együtt életünk végéig egy szép dolog.
Két fontos dolog: Nem kell egymást ledegradálni az eltérő vélemények miatt és találkozniuk kell az igényeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!