Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti hogyan viszonyulnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti hogyan viszonyulnátok ahhoz, ha a pasi, (aki tetszik vagy jártok vele) csak szüzen akarna/fogadna el titeket?

Figyelt kérdés

2020. dec. 3. 05:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
97%
Miért is utolsó?
2020. dec. 3. 07:02
 12/32 A kérdező kommentje:
11# hagyd az ilyet. Felesleges tárgyalni vele. Szerintem csak egyszerű troll vagyis remélem, mert ez a jobbik eset.
2020. dec. 3. 07:05
 13/32 anonim ***** válasza:
97%
Körberöhögném. Mindenkinek van múltja. Ha már nem vagyok szűz, visszaműttetni nem fogom érte, ha pedig én az vagyok, ne zsaroljon, majd én eldöntöm h kinek tartogatom.
2020. dec. 3. 07:21
 14/32 anonim ***** válasza:
95%

Szűz vagyok, és így is szakítanék. Nekem az ilyen kikötés nem tetszik.

Egyébként pont pár napja olvastam egy verset, hogy miért "mocskol" a férfi keze.

"If he says your body is ruined

because it has been touched

by another man's hands

before his,

ask him how many women's bodies

have his hands ruined

and what is wrong,

in his mind, with a man's hands

that they only know

how to ruin a woman's body

rather than love it?"

(Nikita Gill)

2020. dec. 3. 07:52
 15/32 A kérdező kommentje:

Abszolút trollok vagy zárt osztályosok.

Különben nagyon tetszik az idézet 14es:)

2020. dec. 3. 08:05
 16/32 anonim ***** válasza:
98%
Ribi lenne valaki,mert volt pár kapcsolata előtted? És amúgy mit érdekel téged,hogy mi volt a múltjában? Lotyónak nevezni valakit csak azért,mert nem várt az esküvőig,elég szánalmas. A páromnak előttem egy barátnője volt. Nekem nem jött össze komoly kapcsolat. (3 férfival voltam előtte)Ribinek tart ezért? Nem. Fog gyűrűt húzni az ujjamra? Igen.
2020. dec. 3. 08:07
 17/32 anonim ***** válasza:
90%

Szerencsère a legtobb férfi nem ilyen...

En is lefekudtem a barátommal, de ha szakitanank es lenne egy uj, es neki ez problema lenne, foleg ugy, hogy o se szűz, haaat... nem is jönnénk ossze, szoval nem kene szakitani

A szex jo dolog, de semmi tobb. Annyira tulmisztifikaljak egyesek. Na meg, jo ha az ember lányának is van tapasztalata 20 felett es nem fekszik egy helyben es varja az orgazmust.

2020. dec. 3. 08:17
 18/32 anonim ***** válasza:
15%

Tartsuk tiszteletben egymás elveit. Ha valaki csak szűz párt akar magának, az is elv a sok más közül.

Hangsúlyozom: A kettős mérce, hogy a nem szűz elvárja a másiktól, hogy ő viszont az legyen, az valóban nem okés.

De vannak férfiak és nők egyaránt (párat személyesen ismertem), akiknek az volt a hozzáállásuk, hogy kizárólag az egyetlen igazinak tartogatják magukat, akivel együtt öregednek majd meg és soha senki mással nem kerülnek mélyebb viszonyba és némelyikük még csak vallásos sem volt, csupán ez volt a felfogásuk.

Pártatlanként is azt mondom, hogy a szűz+szűz=házasság, együtt életünk végéig egy szép dolog.

Két fontos dolog: Nem kell egymást ledegradálni az eltérő vélemények miatt és találkozniuk kell az igényeknek.

2020. dec. 3. 09:24
 19/32 A kérdező kommentje:
18# ne erőltessük, jó? Te leragadtál valami tündérmesében. Kinevetteted magad, sajnos.
2020. dec. 3. 09:41
 20/32 anonim ***** válasza:
64%
#19: Te tudod... Én csupán megosztottam veled(veletek) a személyes véleményemet a témával kapcsolatban, kultúrált hangnemben. És én elfogadom, hogy te másképp látod.
2020. dec. 3. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!