Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megfigyeltem egy újkeletű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyeltem egy újkeletű társkeresési módszert, ez csak szerintem iszonyú szánalmas?

Figyelt kérdés

Nem a nőket akarom bántani, viszont ezt kizárólag náluk látom.

Egy ideje tiktokozom, van pár jó videós, aki tud értéket teremteni és őket követem.

Viszont sokszor feldob random nőket, akik zenére táncolva kiírják a képernyőre, ilyen választható gombokkal, hogy szingli, nem szingli, akkor rámutat a szinglire. Jön a következő, mit eszik, milyen pasit szeret, akar e pasit, stb.

Szerintem ez már tényleg a saját maguk húspiaci eladása, ledegradálasa. Persze még szexi táncot is lejtenek hozzá, hogy rájuk írjanak, csecs kidobás, seggmutogatás, stb.

Mostmár tényleg itt tartunk? Alapvetően elrontják azt a platformot is, mivel nem is erre lenne való. A fiatal lányok pedig ezekről vesznek példát.

2020. dec. 2. 08:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Amíg ezzel sokkal több pénzt is lehet keresni, mint normális, kemény munkával ,amiért éveket kell tanulni, gürcölni az előrejutáshoz, addig ezek a platformok népszerűek lesznek.

Olyan ez ,mintha a csaj k^^^vának állna, csak sokkal jobb. Itt még fizikailag nem is kell kapcsolatba kerülnie senkivel, elég ha mutogatja magát.

2020. dec. 2. 10:34
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Tegnap láttam a faceen egy társkeresőt, aki egy csinos csajjal reklámozta magát, hogy Tímea 24, megismernéd? 194 pasi írt alá kommentet, hogy írj privit szépségem. Abból kb 5 volt, aki leírta, hogy ti barmok, minek írtok egy hirdetés alá, ha azt nem magánszemély, hanem a társkereső oldal generálta? Kb ilyen szinten van sok férfi, h egy élettelen hirdetés alá írnak személyre szabott üzenetet. No comment.
2020. dec. 2. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Mumuska: az ilyen férfiak pont ugyanazon a szinten vannak, mint a csajok, akik egy mezei tesco/aldi hirdetés alá beírják, hogy "osztva", meg "megnyerném", és hiába hívják fel a figyelműket, hogy nem nyerményjáték, mindig jön új, aki leírja :D

A funkcionális analfabétizmus nem a férfiak sajátja cica, az ország tele van mindkét nemmel belőlük

2020. dec. 2. 13:00
 14/17 anonim ***** válasza:
A kedvencem ehhez kapcsolódóan, egy álláshirdetés facen ahol írták, hogy akit érdekel az küldjön CV-t. A hozzászólások nagyjából 80%-a az volt, hogy "CV". :D
2020. dec. 2. 13:01
 15/17 anonim ***** válasza:

14: meg ahol leírják, hogy jelentkezni emailben az alábbi címen, és ezek után kommentben jelentkezik az emberek 99%-a begépelve az életrajzát, vagy ami még jobb, amikor csak leírja a telefonszámát, hogy ott keressék a munka miatt.

A másik fele pedig megkérdezi, hogy hol kell jelentkezni :)

2020. dec. 2. 13:06
 16/17 anonim ***** válasza:

"A funkcionális analfabétizmus nem a férfiak sajátja cica, az ország tele van mindkét nemmel belőlük"

Ja, csak a férfiak sokkal hamarabb esnek IQ50 alá, ha meglátnak egy sunát, mint fordítva.

2020. dec. 2. 16:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezek jó része fizetős lány, csak klienseket akar szerezni. Ha nem akarod, hogy ilyen szarokat nézzen majd a gyereked, akkor te se tedd. A világtól nem tudod megvédeni, de példát mutathatsz. Nem hiszem el, hogy azokat az "értékeket" más platformon nem találod meg. A tiktok a 15 évesek szintje, odamenni értékért, aztán csodálkozni, hogy csak retardáltak vannak olyan, mintha a szexshopban keresnéd a Shakespeare összest, és csodálkoznál, hogy csak f@szt árulnak.
2020. dec. 2. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!