Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen külsejű csúnya férfinek mit tanácsolnátok, hogyan tehetne még azért, hogy legyen párja?
Akkor felfedem a kérdés okát: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
A válaszok közül mindenki lefikázta az adott srácot, egyesek undorítónak tartják, de még a legjobb pont sem volt magasabb 6/10-től, de még ez a válaszoló is a másikat választotta.
Talán ez segít megérteni, hogy sokan miért adják fel az életet passzívan. Mert a legnagyobb erőfeszítéssel is csak ilyen "angliai átlag" szintre hozod fel magad. Akkor meg kár a gőzért.
Akkor mivel van baj, ha élőben nem adnak jeleket a nők, ha olyan szituációba kerülünk, hogy próbálok kezdeményezni, akkor lekoptatnak valamivel (van barátjuk/szexkapcsolatuk/cicájuk), azt nem mondják, hogy csúnya vagyok így konkrétan, olyat kaptam sokszor, hogy a kreolosabb pasik az eseteik, esetleg a hosszúhajú rockerek (tehát olyat mond, amilyen nem tudnék lenni).
Ha társkeresőn sem húz senki jobbra?
Mindezt úgy, hogy vannak fiúbarátaim és látom a saját szememmel, amikor egy jobb pasival sétálunk sokszor a nők kezdeményeznek nála. Egy nyár alatt simán olyan 10-15-20 alkalommal is A NYÍLT UTCÁN. Útbaigazítástól a bulizós helyek keresésén át bármi ártatlan, csak lehet olvasni a nonverbális kommunikációból, hogy annyira vár csillogó szemekkel, másodperceket, hogy haverom lépjen valamit.
Vagy egy szórakozóhelyen, ő odatáncikál a csaj mögé, átkarolja hátulról, csaj felnéz és táncolnak tovább, én ugyanezt csinálom, már nézi merre menekülhet és kihátrál a szituációból.
Tinderen nekik heti 20-30-40 match is összejön, nekem semmi. Egyik hozzám hasonlóan "jó pasi" kollégámnak Tinder Gold előfizetéssel is csak kamu chatbotok.
Megvan az a mondás, hogy fogj egy brit pasit, fesd feketére a haját, és TÁDÁ, szexisten? :D Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch.
Viccet félretéve, egy kellemes, humoros, nyitott személyiség, és simán olyan csajok hullanak az ilyen pasik ölébe, amilyet csak akarnak. Szóval nem a külsőben keresném a sikertelenség okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!