Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó ebben a nőknek, h a nekikbnem tetsző fèrfiakra azt mondjak, h nincs veled semmi baj es majd csak megtalalod a parod? Aztan kap egymas utan 100 ilyet, es hipp-hopp eltelt az ido, már 35 eves es szingli...
Ha tudod, hogy ugyanaz, de kell a kommunikáció,
Nem biztos, h uaz. Sok no egyszeruen csak 10 vasat tart a tuzben
Azért mondjuk, mert ez az igazság. Mondok egy példát. Nekem fontos, hogy az illető olvasott, művelt ember legyen. Találkozok valakivel, beszélgetünk, de nem olvas, nem tud hozzászólni azokhoz a témákhoz, ami engem érdekel, a humora elég gyenge, tévéműsorokat néz, a hobbi a sörözés a haverokkal. Nézhet ki jól, lehet sportos, nem érdekel, nem tudok vele mit kezdeni. De ettől még egy csomó nőnek bejöhet, akik ugyanúgy nem olvasnak, nem képezik magukat, csak elvannak mint a befőtt.
Másik példa: egy nő elutasít egy 170 magas srácot mert alacsonynak találja. Nekem meg a 162 centimmel ideális magasság!
Soroljam még? Attól, hogy nekem valaki nem kell, másnak még lazán kellhet. A nincs veled semmi baj azt jelenti, hogy viszonylag értelmes, normális, ápolt pasi vagy, tehát nem ezzel van a gond,de nem talállak vonzónak és kész. Ettől más még találhat.
Kérdező, ez kva nagy kamu, hogy az igazság kell. Dehogy is.
Ha egy nő leírná az igazságot, hogy miért utasít el egy férfit, akkor nem "Köszönöm!"-öt kapna válaszként, hanem ordítást, meg elküldenék az anyjába, meg lekváznák, agresszívek lennének, stb.
Mit kéne mondani? Mert velem nem illesz össze, mással m3g igen.
Nem vagyok a nagy igazsagosztó sem jövőbe látó, hogy nyilatkoztak.
Ettől más még találhat.
aki 100 elutasítást kap az kinek kéne?magánál minden rendben?agyilag?
Ha egy nő leírná az igazságot, hogy miért utasít el egy férfit, akkor nem "Köszönöm!"-öt kapna válaszként, hanem ordítást, meg elküldenék az anyjába, meg lekváznák, agresszívek lennének, stb.
az a baj hogy egy kalap alá veszed a normális férfiakat a pszihopatákkal
"hogy a kezdeményezésre valamilyen tisztességes választ kapjanak"
Társkeresőn igen. De random az utcán vagy kéretlen üzenetekre semmi kötelezettségem nincs, hogy valaszoljak. Indokolni meg aztán végképp nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!