Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderező lányok, ti mi alapján húztok jobbra vagy balra egy pasit?

Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem, mert én teljesen más típusú lányokkal matchelek, mint amilyenekkel a valóságban ismerkedni szoktam, és nem tudom, vajon mit sugározhat a profilom, ami miatt ez így van.
2020. nov. 29. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Már nem vagyok fent, de balra ment mindenki, aki:

- kocsival szerepelt

- nem volt rajta felső, vagy még gatya sem

- nem volt leírása

- csak egy képe volt

- nem volt teljes alakos képe

- odaírta, hogy nem érdekli komoly kapcsolat

- nem volt legalább 180 cm

- nem barna hajú (ők az eseteim)

Külön jobbra ment:

- aki szépen mosolyog

- írt valami jópofát, személyeset, amiből lejött, hogy nyitott

- többféle képe volt (tehát volt, ahol mondjuk állattal, volt ahol leült valahová, ilyesmi. Tudod, több infó róla, amiről aztán beszélhetünk, vagy rákérdezhetek.)

- értelem szerűen magas volt, nem elhízott és sötét hajú

Lényegében, akire így ránéztem és azt gondoltam: "Ő egész szimpi, lenne miről beszélni is". Jelenlegi párom is ilyen alkat.

2020. nov. 29. 18:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Hat ebben nem lehet akkor neked segiteni, nem megfelelő lanyok akadnak a horgodra nekik negis bejossz. Lehet jobb kepeket kellene valasztani akkor

2020. nov. 29. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyebkent bocsi de nem lehet hogy rosszul lövöd be magad? Pl Tinderen nem látszik a kisugárzas csak a kinézet lehet nem vagy annyira vonzó képen...
2020. nov. 29. 19:11
 14/14 A kérdező kommentje:
13, de, én is ezt írtam korábban. Ezért is nem akartam annyira tinderezni, mert sejtettem, hogy ilyen szempontból lehet hogy nem tesz majd jót az önbecsülésemnek, csak ugye most más lehetőség nincs
2020. nov. 29. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!