Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderező lányok, ti mi alapján húztok jobbra vagy balra egy pasit?

Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem, mert én teljesen más típusú lányokkal matchelek, mint amilyenekkel a valóságban ismerkedni szoktam, és nem tudom, vajon mit sugározhat a profilom, ami miatt ez így van.
2020. nov. 29. 15:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

En nem tinderezek most mert van egy hosszu tavu parkapcsolatom. Ot is neten ismertem meg nem tinder hanem okcupid.

Az ilyen matchelos appokat nem szeretem mert nekem fontos a leiras.

Tinderen anno senkit nem huztam jobbra akinek nem volt leírása. Ha csak egy kepe volt fent akkor megint nek huztam jobbra.

Ha elso kep egy polo nelkuli pozolos vagy tukorszelfi volt akkor se huztam jobbra

Akiket jobbra huztam: Kameraba nez, mosolyog, valami vicceset vagy legalább alapinfokat irt az oldalara, megfelel kinezetileg (bar van egy tipusom ilyen szempontból nagyon sokszor engedekeny voltam amig tetszett a mosolya es szimpi volt kepek alapjan).

A mostani paromat belajkoltam mert nagyon vicces volt a leiras, sajnos nem voltak közeli kepek rola de ez szerencse is volt mert kulonben lehet sokkal tobben irtak volna neki (jokepu krapek). Lattam hogy magas, nalam ez szempont volt (addig csak velem egymagas pasijaim voltak es nekem pl nagyon bejon ha valaki 190 cm vagy folotti) meg hogy szoke (ami szinten az idealom). Uh bar nem voltak rola a kozeli kepek leiras alapjan vicces, ertelmes es vonzo pasi benyomasat keltette

2020. nov. 29. 16:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Kérdésére válaszolva fogalmam sincs mk van a te esetedben mert nem láttunk se kepet se nem irtad le h kikkel ismerkdest eloben es kikkel akarsz
2020. nov. 29. 16:09
 3/14 A kérdező kommentje:
Nekem van bemutatkozásom és a kamerába néző mosolygós profilképem van, illetve nincsenek szelfijeim, szóval akkor valószínűleg nem nézek ki elég jól és nem vagyok elég magas.
2020. nov. 29. 16:10
 4/14 anonim ***** válasza:
Szóval nem olyan csajokkal matchelsz akik tetszenek neked ez a baj?
2020. nov. 29. 16:15
 5/14 A kérdező kommentje:
Így is mondhatjuk, de nem teljesen. Matchelek csinosabb lányokkal, de ők szinte mind az ilyen "bölcsészes" kategóriából kerülnek ki (nem a bölcsészeket akarom megsérteni, de tudjátok mire gondolok). Én magam egyáltalán nem ilyen vagyok se stílusra (elegáns/divatosan öltözködöm), se személyiségre (ezt nehezebb lenne leírni, de nem az ilyen lányokkal szoktam kijönni), és a valóságban sem ilyen lányokkal szoktunk tetszeni egymásnak, szóval mást nem nagyon tudok gondolni.
2020. nov. 29. 16:21
 6/14 anonim ***** válasza:
En nem tudom mire gondolsz kep nelkul meg nehez lenne megmondani mi alapjan itelnek. Kiket szeretnel megismerni? Irsz egyáltalán az erdeklodesi teruleteidrol vagy csak egy kep van fenn?
2020. nov. 29. 16:26
 7/14 A kérdező kommentje:

Több képem van fönn, az elsőn normális profilkép, amin látszik az arcom meg a stílusom, a többin meg valamelyik hobbim közben vagyok.

Igen, a bemutatkozásomból kiderül pár fontosabb dolog, ami érdekel.

Igényes megjelenésű, aktív életet élő, szociális, értelmes, főleg 23 és 30 közötti lányokkal szeretnék ismerkedni (én 30 vagyok). Persze oké, nyilván kb. mindenki.

2020. nov. 29. 16:33
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem teljesen ertem akkor hogy a bölcsész kifejezés kikre vonatkozott? Ők nem aktívak vagy szociálisak? Vagy nem igényesek a külsejükre?
2020. nov. 29. 17:00
 9/14 A kérdező kommentje:

Igen, nálam a külsőt tekintve azt jelenti a bölcsészes, hogy nem nagyon érdekli, hogy csinos legyen, nem foglalkozik a külsejével. Személyiséget tekintve meg azt, hogy nincs szexuális kisugárzása, meg nem spontán, így megalszik a tej a szájában stb.

Még egyszer bocs a bölcsészektől :D

2020. nov. 29. 17:10
 10/14 anonim ***** válasza:

Olyat aki tetszik nyilván.

Nem egy pózer, nem páva, vannak róla infók, minimalis akár frappáns leírás.

Normális minőségűek a képei, nem elmosódott, normális korrekt minőség, nem alulról fotózott szemcsés stb.

Olyat se húzok jobbra aki a testét mutogatja.

Karakterre meg tök különböző pasik voltak.

2020. nov. 29. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!