Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fèrfiak ti lètesítenètek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak ti lètesítenètek komoly kapcsolatot olyan nővel,aki jól kezelt mentális beteg,de van gondnoka?

Figyelt kérdés
Olyan szitura gondolok,mikor az illetővel normálisan lehet beszèlgetni,ès szót is lehet èrteni vele.Nem bántja a másikat,ès nem aggresszív,nem paranoid,de 1-2 dolog miatt indokolt a gondnok(örökösödèsi ügyek,ingatlankezelès).

2020. nov. 28. 08:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem akartalak fikázni,csak kicsit lehetnèl tapintatosabb is a beteg gyermekre nèzve.Ne gondold,hogy te tökèletes vagy!
2020. nov. 28. 12:50
 22/28 anonim ***** válasza:
66%
A gondnokság alá helyezést nem az érintett szokta kezdeményezni. A bíróság elrendeli az igazságügyi elmeszakértői vizsgálatot,így kerül megállapításra az érintett cselekvőképessége. Ez lehet részlegesen korlátozó,tehát nem mindenre kiterjedő,és lehet teljesen korlátozó. Kérdező,Te akkor pár döntési jogkörben vagy korlátozva ahogy értem. Nem kell ezt azonnal elmondanod az ismerkedésnél,de sajnos van jelentősége....
2020. nov. 28. 13:12
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Hat a 41 ev es a gyerek, foleg ertellmi serult, ezek a hatraltato tenyezok, nem az, hogy gondnoksag alatt vagy :)
2020. nov. 28. 13:20
 24/28 A kérdező kommentje:
22-es èn is így gondolom.Rèszleges korlátozásról van szó(örökösödès,ingatlankezelès,pènzkezelès).Lakóhelymegválasztás,meg ilyenek nem szerepelnek.
2020. nov. 28. 13:33
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

NA!

Én is autista gyereket nevelek egyedül, és tisztában vagyok vele, hogy nehezebb így az élet, a párkeresés is! Ameddig 20 éves voltam és semmilyen típusú nehézségem sem volt, addig engem is elrettentett volna, most pedig csak azért vagyok nyitottabb nehézségekre, mert 30 felett mindenkinek van puttonya, negyven felett meg pláne, csak mindenkinek más jellegű.

41 éves sérült gyermeket nevelő nőnek gazdagként és csinosként és értelmiségiként van esélye, de gondolom te sem tudsz dolgozni gyerek mellett(énse), a pénz fogy, a magamra fordított idő fogy, a tanulmányok félbemaradtak.. Ez van, de nem is kell versengenünk egy életet most kezdő 20 évessel, 10 év múlva ott fog tartani, mint mi, esetleg más lesz a puttonyában, mondjuk egy szemét exférj, aki keresztbetesz, vagy bántalmazó kapcsolat, vagy három gyerek, vagy csokos hitelvisszafizetés, vagy beteg szüleit kell ápolnia.. 30tól már nem olyan makulátlan az élet, mint az itt válaszolgató gyakran szűz 20-25 éves emberek gondolják.

2020. nov. 28. 15:09
 26/28 A kérdező kommentje:
Dolgozok,de rehabmunkahelyen rokkantnyugdíj mellett.Bárki kerülhet olyan helyzetbe,hogy ideggondozóba kell járni vagy úgy tudja vèdeni magát,hogy gondok kell.
2020. nov. 28. 15:31
 27/28 anonim ***** válasza:
33%
Én adnék esélyt ilyen nőnek. Tudom milyen a mentális betegség mert én is szenvedek benne. Nem ítélem el az ilyen nőket és embereket. Tudom hogy valóságos pokol ez. Biztos hogy beszélgetnék és próbálnám megismerni és ha mégsem jön be akkor legalább megpróbáltam és nem zsigerből elutasítottam
2020. dec. 2. 21:38
 28/28 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt már szeretem.Meg kell ismerni milyen az illető,ès úgy dönteni.Munkatársaim között is van olyan,akivel lehet èrtelmesen beszèlgetni sok mindenről,ès ápolt is,de egyszerű okok miatt van gondnoka.Pèldául van neki 1- 2 betegsège,ès hozzátartozója nincs,mert intèzetben nőtt fel.
2020. dec. 3. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!