Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fèrfiak ti lètesítenètek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak ti lètesítenètek komoly kapcsolatot olyan nővel,aki jól kezelt mentális beteg,de van gondnoka?

Figyelt kérdés
Olyan szitura gondolok,mikor az illetővel normálisan lehet beszèlgetni,ès szót is lehet èrteni vele.Nem bántja a másikat,ès nem aggresszív,nem paranoid,de 1-2 dolog miatt indokolt a gondnok(örökösödèsi ügyek,ingatlankezelès).

2020. nov. 28. 08:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Azért ahhoz nem kevés kell, hogy valakit gondnokság alá vegyenek!
2020. nov. 28. 09:39
 12/28 anonim ***** válasza:
66%

Ez önmagában nem kizáró ok. A körülményektől függ.

Ismerek olyan nőket, akik elméletileg normálisak, pedig nekik sem ártana egy gondnok. Itt a gyk-n is van néhány.

2020. nov. 28. 09:53
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Általában mentális gonddal(értelmi gond) kap valaki gondnokot, még szuicid hajlammal sem igazán. Enyhe autizmussal sem. Sima(de egyébként súlyos) személyiségzavarokkal sem. A nevelőintézetben felnőtt gyerekek sem kapnak(pedig nekik kéne)

Attól, hogy rémes a logikai érzéke, még simán ki lehet valakivel jönni, beszélgetni, kedvelni. Anyám a mensás iq teszten 74 pontot ért el 55 éves könyvelő létére, jól végzi a munkáját, van érettségije(nem is rossz) és felsőfokú végzettsége, folyékonyan beszél, nem lassú és van humora, jól néz ki, népszerű a férfiaknál.. pedig a teszt alapján értelmileg sérült(csak annyiban tűnik fel, hogy rosszul érvvel, meg gyorsan ideges lesz, és jól érzi magát olyan helyzetben, ahol kiszolgálja a férfit, az meg irányít.. de ez másokra is igaz).

Szerencsére sosem mértek nála iqt, egész más élete lett volna. Szerintem ez ellen a gondnokság ellen harcolni kellene!

Másrészt ha legközelebb sok pénzem lesz, én biztosan igénybe veszek segítséget, hogy be tudjam osztani, mert 125 feletti iqal sem megy

2020. nov. 28. 10:14
 14/28 A kérdező kommentje:
Èn is úgy èrzem,hogy a válaszok nagy rèsze sablonos.41 èves vagyok ,ès autista ,èrtelmi fogyatèkos gyermeket nevelek.41 èv alatt nem volt szüksèg rá.A gondnokot èn kèrtem,mert egyszer nèhány családtagom elvette a házam árát,meg kötöttem olyan előfizetèst,ami nem előnyös,ès így biztonságosabbnak èrzem.Az iq szintem 92
2020. nov. 28. 10:25
 15/28 A kérdező kommentje:
Igaza van a 12- es hozzászólónak.A családi körülmènyeket is nèzik.Azt is,hogy van -e fèrjem vagy nincs,meg a karaktert
2020. nov. 28. 10:53
 16/28 Noren1989 ***** válasza:
100%

12es nem erre gondolt.

Csakhogy van itt pàr, beteg elme, aki normàlisnak mondja magàt.

2020. nov. 28. 11:14
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

A mensa iq teszt pont nem jo semmire, logika meg terben forgatas. Ezt a 'tesztet' nem hasznaljak hivatalos adatkent,a wisc es a raven a bevettebb teszt

2020. nov. 28. 11:17
 18/28 anonim ***** válasza:
67%

Akkor foglaljuk össze:

Te 41 éves vagy, gondnokság alatt levő mentális betegként.

Egyedülállóként van egy autista, értelmi fogyatékos gyereked és a kérdésed, hogy létesítenék e veled komoly kapcsolatot.

Őszinte sajnálatomra, de nem, mert mindegyik, külön-külön is kizáró ok nálam.

2020. nov. 28. 11:19
 19/28 A kérdező kommentje:
Hát kedves utolsó.Itt nem az autista gyermek volt a kèrdès,ès szerintem jobb is,ha megvagyunk kímèlve az olyanoktól ,mint Te.Addig gondolkozol így,míg nem szorulsz te is valamilyen pszihiátriai kezelèsre vagy nem születik hasonló gyermeked.Esetleg ,amíg nem leszel fülig szerelmes egy olyan nőbe,akinek van kisebb gondja.Szerintem nem szèp dolog egy anyának ilyen nyíltan. közölni,hogy nem kène beteg gyerkőccel.
2020. nov. 28. 11:57
 20/28 anonim ***** válasza:
72%

Te valóban nem vagy komplett!

Feltettél egy kérdést és meg őszintén válaszoltam, erre fikázol!

Vedd már észre, hogy rengetegen nem akarnak gyerekes partnert, még egészséges gyerek esetén sem, azokra miért nem morcogsz?

Halmozottan hátrányos helyzetben vagy, de ez talán neked is feltűnt, ezért is születhetett meg a kérdésed.

De miért is magyarázkodom egy ilyen figurának!

2020. nov. 28. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!