Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek bejön, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön, ha egy fiú romantikus?

Figyelt kérdés
Múltkor hallottam, ahogy két lány beszélgetett. Röviden az volt, hogy a lány azért hagyta ott a fiú a 2-3. randi után, mert "menj és inkább nyáladdz máshol"

2020. nov. 26. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A romantika igen, a nyáladzás nem.
2020. nov. 26. 13:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"-hogy a külső/belső fontosabb e (nyilván a belső a fontos, nem vagyunk felszínesek ugye)"

Soha senki nem mondott ilyent. Mindkettő fontos.

"-hogy számít e a végzettsége (az ember számít, nem a papír)"

Többen írtuk, hogy számít.

"hogy számít e az anyagi helyzet (ha szeretjük egymást az elég, nem számít mennyije van)"

Nem kell minden kiforgatni. Egy bizonyos szintig nyilván számít. Senkit nem akarok eltartani vagy pénzelni. Legyen kb. annyija, mint nekem. Kicsit kevesebb nem gond, de azért ne fele, harmad annyit keressen.

2020. nov. 26. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Az alatt a "romantikus" alatt, ami nekem bejön, azt értem, hogy "figyelmes". Például tisztelettel bánik velem, kinyitja nekem az ajtót, kedvesen beszél rólam a barátainak, emlékszik az évfordulóra, energiát tesz egy randiötletbe, bókol vagy megdicsér, ha valamit jól csinálok/jól nézek ki, alkalmakra vesz valami apróságot, és látszik rajta, hogy ezt természetesen csinálja.

Ha viszont olyan "romantikusról" beszélünk, aki annyira le akar nyűgözni, hogy szinte megfojt, eltúlozza a bókolást, folyamatosan hatalmas gesztusokat tesz, leígéri a csillagokat is, annyira szenvedélyes, mint José Armando Fernandez Rodriguez a legutóbbi ZS-kategóriás mexikói szappanoperából, az egyenesen taszító. Ilyenkor nem tudok nem arra gondolni, hogy az illető megjátssza magát. Ráadásul ha ismerkedéskor lenne ilyen, elég erős lenne bennem a gyanú, hogy csak azért csinálja, mert azt hiszi, hogy két jó szótól meg egy kis szenvedélytől szétdobom a lábam. Hát nem.

2020. nov. 26. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Valamit mondani kell. Nyilván saját magát nem szokta senki hibáztatni. Soha nem mondaná "buta hisztis liba voltam, és dobott." Azt fogja mondani "nekem túl romantikus volt így kidobtam". Barinők előtt ezzel szalonképesebb. Nem tudhatod, mi történt.
2020. nov. 26. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!